2777
2789
عنوان

چرا میگن بی سواد؟؟؟؟

312 بازدید | 22 پست

بچه ها من خیلی از دور و اطراف شنیدم که میگن هر کی ارایشگره بیسواده درسش خوب نبوده حتما که رفته سراغ این کار!ولی واقعا اینطور نیست من خودم رشتم تجربی بود با معدل ۱۹٫۷۰دیپلم گرفتم درسمم خیلی خوب بود الانم تمام اون مباحث یادمه ولی علاقم نبود من تو ارایشگری واقعا موفق ترم اینکه بعضیا میگن بی سواد واقعا برام قابل درک نیست

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض پوزش 

مردم 💩زیاد میخورن 

مهم اینه خودت به هدفت برسی و احساس موفقیت کنی حالا هر رشته و هر شغلی که باشه 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
لزوما مدرک خوشبختی و موفقیت نمیاره..ادم بایدبره دنبال علایق و سلایق زندگیش تا ب موفقیت برسه.کاری ک ش ...

من درسته تحصیلات بالایی ندارم ولی چندین مدرک معتبر در حیطه شغلی خودم دارم

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

دانشگاه نرفتی؟به نظرم شما که درست خوب بوده بلاخره رشته ای پیدا میشد که بهش علاقه داشته باشی!و دانشگاه رفتن جدا از درس خوندن و مدرک و....واقعا خوبه .ادمو رشد میده .حیفه درستو ادامه بده

با عرض پوزش  مردم 💩زیاد میخورن  مهم اینه خودت به هدفت برسی و احساس موفقیت کنی حالا هر ر ...

جالب اینه که خودشون با فوق لیسانس بیکارن یا حقوق کارمندی بخور نمیر میگیرن

دانشگاه نرفتی؟به نظرم شما که درست خوب بوده بلاخره رشته ای پیدا میشد که بهش علاقه داشته باشی!و دانشگا ...

نه کنکور ندادم ....ولی قصد دارم کنکور بدم و میدونم یه رشته خوب قبول میشم