2777
2789

نه

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انداختی؟؟ آخه همسرم به جا سرکه سفید انگور خریده 3تا 3کیلو.

آره عزییزم ماهمیشه با سرکه انگور میریزیم،یه‌کم هم شیره میریزیم...همیشه هم خوب شده تاحالا 

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

بله مامانم همش با سرکه انگور میدرسته میگه رنگ وطعمش بهتر میشه

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
اگه منظورتون سرکه قرمز هست مافقط با اون سیر ترشی درست میکنیم نمک هم نمیزنیم چون نمک سیر رو نرم میکنه ...

من هم نمیزنم نمک شیره عسل ندارم. منظورم همون سرکه قرمزه.