2777
2789
عنوان

کسایی که اشنا به بیمه ن بیاین

55 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۵ سال سابقه بیمه دارم دو سال و نیم بیکار شدم بیمه نداشتم الان مجددا میخوام برم سر کار ایا میشه اون دو سال و نیم و خودم بخرم و خودم و بیمه کنم تا سابقه م خراب نشه؟

سابقه شما محفوظ میمونه حالا اون 2سال رو باید برید تامین اجتماعی بپرسید

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم یعنی ممکنه امکانش باشه؟

بعید میدونم ولی پرسیدنش خالی از لطف نیست

بیمه بیکاری نگرفتید اون زمان؟ 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
فقط کسانی که ۶۰  سال سن دارند و سابقه زیر ۱۰ سال دارند میتونند  تا ۱۰ سال سابقه رو بخرند ت ...

پس الان که دوباره مشغول کار بشم ادامه بیمه  رو مینویسن  دیگه اون دو سال لحاظ  نمیشه؟

نه نگرفتم بلد نبودم اصلا برم دنبال کار هاش

اخ حیف 

ولی الان برو دنبالش حتما

واقعا؟چقدر نامردیه؟خوب همین رو ادامه میدهیمممم🤣

در  واقع پولی که به شما در زمان بیکاری میدن از  پولی هستش  که قرار زمان  بازنشستگی بگیرید  . بهتره که زودتر برید سر کار و بیمه رو برقرار کنید