2777
2789
عنوان

باورم کن

33 بازدید | 0 پست

https://uupload.ir/view/ali_zand_vakili_-_bavaram_kon_a718.mp3/

رفتی که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم رفتی که مثله سایه ای روی زمین آواره باشم
رفتی و جای خالیت را در کنارم حس نکردی رفتی و چیزی از عذابه انتظارم حس نکردی

میسوزم اما آتشه عشقه تو خاموشی ندارد میمیرم اما داغه چشمانت فراموشی ندارد
باید مرا باور کنی تنهاترین مرد زمینم تو در طلوع تازه ای من در غروب آخرینم

من بی تو در شبهای دلتنگی اسیرم باورم کن من بی تو مثله تک درختی در کویرم باورم کن
زیبای من در جشن میلاد تو و زیبایی تو من آخرین شمعم که میخواهم بمیرم باورم کن باورم کن 

باید مرا باور کنی من با توام هر جا که باشی شاید تو هم دلتنگیم را حس کنی تنها که باشی
با من بمان با من بخوان افسانه ی تنهاییت را با من بمان در چشمهای من ببین زیباییت را

من بی تو در شبهای دلتنگی اسیرم باورم کن من بی تو مثله تک درختی در کویرم باورم کن
زیبای من در جشن میلاد تو و زیبایی تو من آخرین شمعم که میخواهم بمیرم باورم کن باورم کن

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛