2777
2789
عنوان

خانمایی که جلسات لیزر موی زایدتون کاامل تموم شده لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 25 پست
منم صورتم و بدنم مو زیاد داره برم خوبه تاثیر داره میخوام نابود شه راهنماییم کنین اگه خوب نیست تا هزی ...

اولش باید بررسی هورمونی بشید اگر از هورمونه پرموییت گمونم تاثیر زیادی نذاره باید درمان بشی،وکرنه اره تاثیر داره

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تضمین میکنم جوابدهی لیزر برای هیچکس مثل دیگری نیست ممکنه برای یکی ریشه کن بشه برای یکی فقط نازک ی ...

منم این حس رو دارم

اولش باید بررسی هورمونی بشید اگر از هورمونه پرموییت گمونم تاثیر زیادی نذاره باید درمان بشی،وکرنه اره ...

والا نمیدونم ازمایش که میدم چیزی نمیگه از هورمون ولی کلا صورتم اگه خودم برم ماهی سه بار ارایشگاه میخواد ولی همون یه بار میرم بدنم که همون ژیلت چند روز یه بار کلافم کرده😪🙉

والا نمیدونم ازمایش که میدم چیزی نمیگه از هورمون ولی کلا صورتم اگه خودم برم ماهی سه بار ارایشگاه میخ ...

ژیلت چون کل موهارو از یه مقطع قطع میکنه همزمان رشد میکنن ادم‌حس میکنه زیادشون کرده ولی درواقع اینحوری نیست...برایرصورت شیو‌خیلی بهتره ولی خوب تندتند درمیاد...بدنتم وکس کن ،اپیلاسیون،موبر

ژیلت چون کل موهارو از یه مقطع قطع میکنه همزمان رشد میکنن ادم‌حس میکنه زیادشون کرده ولی درواقع اینحور ...

ممنون از راهنماییت

خیلی حس بدی دارم انگار فقط من ژیلت استفاده میکنم این دوره نمیدونم این موها کاربردشون چیه برا چی درست شده؟

الکس کندلا اینطوری نیست که کلا نابود بشه همه ی متخصصا میگن اما رشد مو و ضخامتش و تعدادش کم میشه.

کاش درحدی کم‌بشه که سالی یکی دوبار لازم به اصلاح بشیم