2777
2789

بله ممکنه پشیمون بشه شما هم خودتو با بقیه مقایسه نکن ببین چی به نفع خودته از 12 سالگی شوهر تا آخر عمر چه خبره بابا باید بچگی می‌کرد. زن عموم با سن کم ازدواج کرد شوهر خوب و زندگی عالی ولی همیشه حسرت داره الان برا دخترش خواستگار میاد میخواد خودشو بکشه میگه تا 25 سالو رد نکنه نمی‌ذارم شوهر کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون اون ازدواج کرده دلتتت میخواد😐

ازدواج بچه بازی نیست بچه جان🤨

اصلا اون چیزی ک تصور میکنی نیست

دوروز اول برات جشن میگیرن و گل و شیرینی و لباس و.....

فردا ک ازدواج کردی ازاین چیزا خبری نیست

تازه زندگی شروع میشع

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

ب خداااااااا دارم میگم به خدااااااا قسم من ۱۲سالگی خودمو میکوبیدم درو دیوار برم هاگوارز(مدرسه توی فیلم هری پاتر) بعد یه مدت توهم میزدم یه خوناشام بیاد منو گاز بگیره منم تبدیل بشم 

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
یه تاپیکی زدی ۱۳ سالشه؟ بیشتر نیست سنش احیانا؟🤔

فک کنم تاپیکش دروغه و مشکل روانی داری از این تاپیکا میزنه  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
اگه از پروف تلگرام کی اسکرین سات بگیرم میفهمه؟؟

نههه

حس شیشمی هستی؟؟؟

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی

کلا ازدواج هم رفت تو لیست چشم و هم چشمی.

بابا مهمترین تصمیم زندگیه.تصمیم برا یه عمرتونه...اخه چرا اینقدر تو سن پایین چرا اینقدر چشم و همچشمی..چه ربطی داره اخه اون ازدواج کرد شما هم ازدواج کنی.

اصلا ۱۲ سال میدونه زندگی یعنی چی؟اخه ۱۷ سال میدونه چیه زندگی؟؟فکر میکنین همه چی چول و خونه و محبت و عشقم عزیزمه؟؟

همینه دیگه آمار طلاق رفته بالا..ای خداااااا جوونامون چرا اینجوری شدن اخه

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
ببخشید پریود میشه؟؟؟؟

من تو 14 سالگی شدم😐😐😐😐😐🐴🐴🐃

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔