2777
2789
وااااای اره مخصوصا خونه مادرشوهر غذا درست کردن عذاااابه

عارههههههه...مخصوصا اینا ک همه چی نمیخورن...حتما باید تو غذاشون گوشت باشه...حالم دیکه از گوشت و‌مرغ بهم میخورهههههه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟؟؟

پلو شیر یا سوتی پلو، مثل کته است منتها بجای آب شیر میریزم و موقعی که کم مونده بپزه زردچوبه میزنی تا حدی که زرد بشه بد که شیرش خشک شد دور درش دم کنی یا پارچه میپیچی زیرش را میزنی به کم، کم کم بپزه و اگه دوست داری برای مخلفات توی یه ماهیتابه خرما و کشمش را با کره تفت میدی بعد از اینکه برنج پخت خرما و کشمش رو میریزی روی برنج میخوری خیلی غذای خوشمزه ای هستش

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
همون شیر برنجه خودمونه ک منتها این فقد زرچوبه داره

شیر برنج کمی شل و رقیقه ولی این شیر کامل بخورد برنج میره

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
ای خوشبحالت...ب شوهرت بگو شوهرو برادر شوهره منم ببره

اره اتفاقا ثواب کرده برداشته چندنفرو برده با خودش😁😁 

الان رفتم بیرون کلی خوراکی خریدم با بچه هام،ادم هردوسه ماه به این جور شادیا نیاز داره😁

اره اتفاقا ثواب کرده برداشته چندنفرو برده با خودش😁😁  الان رفتم بیرون کلی خوراکی خریدم با بچه ...

ای خوشبحالت...من چرا شوهرم با دوساش میره بیرون عصبی میشم؟؟؟؟..نمیدونم چرا

خب ما به اونی ک لوبیا داره میگیم لوبیا پلو 

این ک نداره دمی گوجه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
ای خوشبحالت...من چرا شوهرم با دوساش میره بیرون عصبی میشم؟؟؟؟..نمیدونم چرا

دوستاش خوب نیستن؟ یا کارایی میکنن که خوشت نمیاد؟؟ 

دوستای شوهر من بد نیستن،همه متاهلن 

هفته ی پیش میخواستن برن نشد،این هفته خداروشکر جور شد رفتن😁 

منم دیگه ۸ساله ازدواج کردم نیاز دارم به این تنهایی های دو سه روزه 

دوستاش خوب نیستن؟ یا کارایی میکنن که خوشت نمیاد؟؟  دوستای شوهر من بد نیستن،همه متاهلن  ه ...

ن دوستاشو‌ همرو‌میشناسم خیلی ادم‌حسابین...ب خوده شوهرمم خیلی اعتماد دارم..ولی واقعا نمیدونم‌چرا عصبی میشم..شاید چون‌همش تو خونه تنهام..الان س ماهه حتی تا مرکز خریدم‌نرفتم...فقد تا سوپریه سر کوچه رفتم