2777
2789
عنوان

اصلاح صورت جوش دار

3087 بازدید | 17 پست

سلام من ۵ساله وقتی اصلاح میکنم کلی جوش میزنمو پوستم خراب میشه .روشی یا راهی بلدین که اصلاح کنم جوش نزنم ؟یه مدت موبر زدم ولی هم میترسم پوستم بد بشه هم اینکه خیلی زود رشد میکنه و یکدست و زشت میشه .

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

بعد اصلاح رو صورتت یخ بذار

کلیندامایسین هم خوبه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

وکس کن 

منم با بند جوش میزدم

الان وکس میکنم برا اون یکم ک میمونه تیغ میزنم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم صابون تی سی سی استفاده میکنم خیلی تعریفشوشنیدم امیدوارم جواب بده چون صورتم داغون شده

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
باتیغ ابرو..صورتتون روبایه شوینده بشورین بعدمرطوب کننده بزنین تیغ روضدعفونی کنین درجهت رویش موروصورت ...

وابییی ریش درمیارم که .همینجوریش چونه ام ریشه

میگن پوست شل میشه

🤷‍♀️

من بعدش پاکسازی انجام میدم ماساژ و اینا داره 

تاحالا ک چیزی نشده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
لیزر کن راحت شی براهمیشه یا اگ شرایطشو نداری بندی ک میخای باهاش اصلاح کنی الکلی کن 

من هورمونام به هم ربختن لیرزر هم کنم دربیاد باز چونم مو مردونه دارم

بند ننداز خووو شاید تا یکهفته چیز میز بزنی جوش نزنی ولی وقتی موهای صورتت در بیاد صورتتو هر کاری کن ...

زشت شدم اخهو پشمالو