2777
2789

سلام دیروز وقت سونوگرافی غربالگری دوم داشتم رفتم دکتر گفت پسرت مشکل کلاب فوت داره گفتن پاهاش از مچ کجه دستاشم مشت کرده کامل باز نمیکنه باید بدم آزمایش آمینیوسنتز اما دوست ندارم برم مشکل دیگه ای برام پیش بیاد از طرفی هم اگه اجازه سقط بدن من مادرم ۵ ماه باهاش زندگی کردم نمیتونم از دستش بدم البته من توی هیچ کدوم از آزمایش هام و غربالگری هام و سونوگرافی هام مشکلی نبوده فقط الان توی سونو گرافی دیده شد پاش کجه منو شوهرم دختر عمو پسر عمو هستیم همش میترسم نکنه بچم مشکل ژنتیکی داشته باش از طرفی هم کلی از این اشتباهات پزشکی اطرافم دیدم نمیتونم به حرف هیچ دکتری اعتماد کنم برام دعا کنید خیلی ناراحتم 😔😭😭😭😭

واسه گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنیم فندق مامان😍🤗🤤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هرحال باید بری ازمایش و اگر خدایی نکرده مشکل حل نشدنی بود

درسته خیلی سخته اما خودخواهانه اس اگر با مشکل به دنیا بیاریش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
انشاالله که چیزی نیست عزیزم سالم سالمه پسرت صحیح سلامت بغلش میکنی برات صلوات فرستادم

مرسی واقعا من فقط از خدا بچمو سالم میخوام بهش گفتم خودت دادی فقط هم خودت میتونی ازم بگیریش اگه مشکل داره خودت کاری کن بیوفته بچه

عزیزم اول از همه مطمئن شو.یعنی تکرار سونو و آزمایش آمینیو سنتز.انشالله که سالمه.حتما پیش چندتا سونوگراف برو که احتمال خطا صفر بشه

و اگه خدا نکرده مشکلی بود حتما راضی بشو به ختم بارداری.خیلی تلخه حتی به زبون آوردنش.ولی شما از همین الان مادری نخواه که بچه با ضعف و نقص جسمانی بدنیا بیاد و عذاب بکشه

مرسی واقعا من فقط از خدا بچمو سالم میخوام بهش گفتم خودت دادی فقط هم خودت میتونی ازم بگیریش اگه مشکل ...

انشاالله خدا خودش حاجت دلتو میده غصه نخور 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
گلم برو سونوگرافی کامل اگه لازم بود سقط کن  بع دتیا خیلی سخت میشه

آخه اطرافیانم خیلی ها اجازه سقط هم گرفتن ولی سقط نکردن بچه هاشونم سالمه سالمه میترسم اگه سقط بشه و ببینم سالمه دیگه نمیتونم خودمو ببخشم 

آخه اطرافیانم خیلی ها اجازه سقط هم گرفتن ولی سقط نکردن بچه هاشونم سالمه سالمه میترسم اگه سقط بشه و ب ...

عزیزم اگه امینوسنتز بدی اون موقع معلوم میشه سالم بودنش 

سخته ولی حتما ازمایش رو بده