2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیه دقیقا

اخه ترم پیش من در کمال ادب و احترام بااستادم حرف زدم یهو پبام داد ک پیام شما داده شد ب حراست دانشگاه جهت پیگیری

بخدا من هیچی نگفتم تاره اون.گوشی رو رومن.قطع کرد

ب یکی از بچه هاپ.همینو گفته بود

بنظرتون.چی.میشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
منظورت چیه دقیقا اخه ترم پیش من در کمال ادب و احترام بااستادم حرف زدم یهو پبام داد ک پیام شما داده ...

هیچی! 

حتی اگر بی ادبی ای هم کرده باشن یه تذکری میدن یا نهایت نهایت یه تعهد میگیرن ک دیگه انجام ندید! 

الکی میخواسته بترسونه.

بعدم اگر اینکارو کرده بود همون موقع حراست با شما تماس میگرفت. اینکه بعد از یک ترم پیگیر نشده حراست نشون میده ک استاد اصلا به حراست نگفته

خیالتون راحت باشه به اینا فکر نکنین اصلا

هیچی!  حتی اگر بی ادبی ای هم کرده باشن یه تذکری میدن یا نهایت نهایت یه تعهد میگیرن ک دیگه انجا ...

والا یادم رفته بود تااینک تاپیکت رو دیدم یاداون عقده ای افتادم.مرسی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
والا یادم رفته بود تااینک تاپیکت رو دیدم یاداون عقده ای افتادم.مرسی

خواهش میکنم.

زیادن اینطور استادایی

همیشه یادتون باشه تازمانی ک خلافی انجام ندادین کسی نمیتونه باهاتون برخورد قانونی انجام بده 

حساب کتاب داره دانشگاه!

یه مشت عقده ای بچه ها رو با اوردن اسم حراست میترسونن.

اسمش یکم استرس آوره ولی بیش از اندازه مجموعه ی قاعده مندی هست و برخورد هاشون کاملا مودبانه و درخور دانشجوست!