2777
2789

دوستان من اخرین رابطم ۱۵بهمن بود لکه بینی داشتم 

۱۹اسفند رفتم آز بتا منفی بود(دوروز فقط خونریزی کمی داشتم بقیه روزا لک)

از استرس زیاد دوباره بعد ۲ماه و ۲۸روز رفتم آز بتا مثبت بود(۱۴۹.۷)همون روز رفتم سونوشکمی چیزی نبود دوروز بعدش صبح رفتم دوباره آز بتا بعدش جای دیگه سونو واژینال چیزی نبود گفتن باید بتاتو چک کنی بعده سونو ج آزمایش اومد منفی بود 

پریودم شدم ماه پیش بیستوهفتم 

این ماه یه هفته پیش فقط لک دیدم هنوز نشدم(چندماه پشت سرهم اورژانسی مصرف کردم پریودیم بهم ریخت و دوتا کیستم دارم

ممکنه باردارباشم بنظرتون الان از رابطم ۴ماه و چندروزی میگذره 

تو عقدم خیلی استرس دارم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص اورژانسی پریودو بهم میریزه اگه عقدی حتما از روش جلوگیری مطمئن استفاده کن

ااره کلا بهم ریخت مرداد و شهریور و مهر قرص اورژانسی خوردم ک کلا بهم ریخت هرماه دوبارم میشدم و فقط در حد لک بینی خونریزی نداشتم 

از بهمن دیگه ماهی یبار شدم و یخورده حجمشم بهترشده ولی استرس دارم میترسم باردارباااشم

مبارکه چهار ماه و نیمه حامله ای زودتر سیسمونی بگیر تا گرونتر نشده... دختر حسابی! بچه کجا بود!پری ش ...

اره شدم😭ولی چیکارکنم اخه میترسم پس چرا بعد سه ماه بتا دادم مثبت زده بود😭دکترا گفتن شاید تازه اول بارداریته چون بتا خیلی کمه در حد یه هفته(۱۴۹.۷بود 

بعد دوروز منفی شد 

مبارکه چهار ماه و نیمه حامله ای زودتر سیسمونی بگیر تا گرونتر نشده... دختر حسابی! بچه کجا بود!پری ش ...

سونو هم رفتم واژینال هم شکمی ولی میترسم تشخیص نداده باشن بعد ۳ماه😭

دیگ از هرچی رابطه بدم اومد اخرین رابطمم همون ۱۵بهمن بود 

وای چه دیر شوهرت تا راضی نیست ، من سه روز رابطه نداشته باشیم شوهرم سرسنگین میشه ، همین الان بی محلم می‌کنه که شب حتما برم ، بدبختم بخدا

نه دیگه شوهرته ولی خب باید محکم کاری کنی که حامله نشی اونم خیلی سادست ال دی کاندوم پیشگیری طبیعی اس ...

اوهوم اره رابطمونم دخول کامل نبوده ولی میترسم شوهرم حواسش نبوده باشه😭