2777
2789
عنوان

واییی کمک دارم دیوونه میشم

131 بازدید | 15 پست

یه ماموریت کاری برام پیش اومده برم ترکیه 3 روزه   .نمیشه نرم چون کسی جز من نمیتونه باشه   .دارم دیوونه میشم از استرس   .چرا من اینطوری شدم .حالم اصلا خوب نیست بچه ها .دلم از الان برای پسرم تنگ شده   .حالم خییییییییییلییییییییییی بده   .خواهش میکنم توجیه ام کنید که استرس نداشته باشم .ممنونم.

شغلت چیع مگه

سلااام  من زری ام بچه ی اول بهار ۸۱باردارم و انشالله ۷اسفند قراره گل پسرم بیاد پیشم😍😍😍🦋🦋🦋خدایاشکرت  بخاطر سلامتی خودم و خانواده و عزیرانم خدایاشکرت بابت این زندگی و شوهر خوبی که دارم 😍😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری دلداریت بدم اخه خواهرجان 

ان شاءالله بری و صحیح سالم برگردی 

ولی من شدیدا بچه تون رو درک میکنم چون مادر منم ماموریت کاری میرفت و واقعاااا سخت بود برا ما بچه ها

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
همراه یه همکار اقا 

عزیزم ببین کدوم قسمتش بیشتر نگرانت میکنه؟استرس قبل سفر که طبیعیه ،ولی تلاش کن بهش غلبه کنی من خودم تجربه بهم ثابت کرده هر وقت استرس داشتم قبل سفر،وقتی رفتم خیلی بهم خوش گذشته

عزیزم ببین کدوم قسمتش بیشتر نگرانت میکنه؟استرس قبل سفر که طبیعیه ،ولی تلاش کن بهش غلبه کنی من خودم ت ...

یعنی همیشه قبل سفر استرس میگیرم بعد که میرم دیگه دلم نمیخواد برگردم یه قسمتی از استرس من به خاطر هواپیماست که یه مقدار ازش میترسم ولی سعی میکنم بهش غلبه کنم

عزیزم ببین کدوم قسمتش بیشتر نگرانت میکنه؟استرس قبل سفر که طبیعیه ،ولی تلاش کن بهش غلبه کنی من خودم ت ...

دلتنگیم برای پسرم و همسرم داره دیوونم میکنه در صورتی که اون از خداشه بره پیش مامان بابام .خیلی خوشحاله .تا حالا بدون اونا نرفتم مسافرت وتا حالا ماموریت هامو پیچوندم اما اینبار هرکای کردم نتونستم.

دلتنگیم برای پسرم و همسرم داره دیوونم میکنه در صورتی که اون از خداشه بره پیش مامان بابام .خیلی خوشحا ...

عزیزم شاید حکمتی داره که بری و قوی تر شی،مطمعن باش 

وابستگی بیش از حد ادمو اذیت میکنه،ولی همیشه ترس ها و این جور نگرانی ها توی ذهن بزرگتر هستن تا در واقعیت چون بارها به من ثابت شده مطمعنم برای شما هم همینطور ،همسرت ببینه شما موفق و خوشحالی ایشون خوشحال میشه

عزیزم شاید حکمتی داره که بری و قوی تر شی،مطمعن باش  وابستگی بیش از حد ادمو اذیت میکنه،ولی همیش ...

میتونی یه قرص ارامبخش هم قبل سفرت یا وقتی اونجایی بخوری مشکلی نداره که راحت تر باشی،میتونی بری دارو خونه بهت میدن من خودم قرص کلروزپوکساید ۱۰ رو قبلا دکتر بهم پیشنهاد کرده بود برای موقعیت های اینطوری یه دونه بخورم خیلی راحت تر میشه دهنت میتونی از خود دکتر هم بخوای برات بنویسه