2777
2789
عنوان

توروخدابیاین کمک شوهرموباجادوبستن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 33 پست
یعنی چی پس کلا خواستنوبزارم کنار؟

از اول اینطوری بود؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اینجا کسی میدونه برا همزاد چیکار کنم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی پس کلا خواستنوبزارم کنار؟

خودت باید بری جلو دیگه عادتش دادی 

یه راهی هست منم میخوام بدونم چیه خواننده خاموش بودم توی یکی تاپیکا دیدم درخواست دوستی میخواست 

کاش یه راهی داشت 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
جادو چیه عزیزم ببین مشکل همسرت چیه طبعش سردِ از سبک رابطتون خوشش نمیاد ببین چی براش جذابیت دا ...

اصلا نمیخواد راجبش حرف بزنه کلا قاطی میکنه انگارازیه چیز چرت دارم حرف میزنم

اینجا کسی میدونه برا همزاد چیکار کنم 

https://www.ninisite.com/user/20d23e4e-2338-

4044-b81a-d152c2425941/sbbbbb

این تاپیک کمک میکنه بهت

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
https://www.ninisite.com/user/20d23e4e-2338- 4044-b81a-d152c2425941/sbbbbb این تاپیک کمک میکنه ...

کدوم تایپیکش

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
خودت باید بری جلو دیگه عادتش دادی  یه راهی هست منم میخوام بدونم چیه خواننده خاموش بودم توی یکی ...

نه دیگه نمیتونم هرچی میخوادبشه دیگه برام مهم نیست غرورم له شده قشنگ 

به خداپاتومیزاری بیرون ازخونه هی فرارمیکنی که مردا به دست وپات نپیچن .برعکس شوهرمن هم توخونه هزارجوربه خودم میرسم انگارکه سنگه

کدوم تایپیکش

همینو سرچ کن 

یابهش درخواست دوستی بده@sbbbbb

نه دیگه نمیتونم هرچی میخوادبشه دیگه برام مهم نیست غرورم له شده قشنگ  به خداپاتومیزاری بیرون از ...

ببین به خودت نرس همون ساده باش نمیخواد ارایش کنی شاید دلزدش کردی گلم 

سفید پوسته یا سبزه