2777
2789
عنوان

لکه جوش چیکار کنم

85 بازدید | 7 پست

کلیندماسین میزدم ولی لکاش مونده

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

روغن رازیانه بزن به خصوص موقع خواب 

پوست رو صاف روشن می‌کنه لکه ها رو از بین می بره از عطاری بگیر 

بعد لوسیون بتامتازون خیلی از کلیدامایسن بهتره

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
روغن رازیانه بزن به خصوص موقع خواب  پوست رو صاف روشن می‌کنه لکه ها رو از بین می بره از عطار ...

ممنون

خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن رازیانه بزن به خصوص موقع خواب  پوست رو صاف روشن می‌کنه لکه ها رو از بین می بره از عطار ...

روغن رازیانه باعث پرمویی میشه هاااا

سلام  پیج کاری من @ORIF-SHOP-YAZD    ممنون میشم فالو و حمایت کنین  
روغن رازیانه باعث پرمویی میشه هاااا

اتفاقا روغن رازیانه مو‌ رو از بین می بره و کم میکنه

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
برای لک جوش بید لایه بردار استفاده کنی و آبرسان و کرم ضدلک زمان میبره ولی خوب میشه

ممنون