2777
2789

سلام من ۴سال پیش ک جاریم هنوزوارداین خونواده نشده بود ازم سوال کردراجع خونواده شوهرم من اون زمان خیلی زیاد مشکل داشتم خیلی دلم پر بود وگول خوردم همه رو گفتم میدونم کارم اشتباه بوده اما همون ۴سال پیش قسم خوردم دیگه هیچی نگم و هرچی هس بریزم تودلم اون الان ۲ساله اومده تواین خانواده من تادلتون بخواد به اون و به خونواده شوهرم خوبی کردم حالا تمام اسکرین شاتای اونموقع رو فرستاده برای خواهر شوهرم ک خ باهاش خوبم وبه شوهرش نشون داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم بهم گفت واقعا نمیدونم چی بگم بهت گفتم اینا مال چندسال پیشن گفت تو برای ما زدی و اینا اما نمیذارم شوهرت بفهمه من الان باردارم و یه بچه ام دارم گفت بخاطر بچه هات اینکارومیکنم چون این حرفا جز شر چیزی نداره

خیلی بیشعوره 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

چیزی که بلنده دیوار حاشا

اگه تو اسکرین شات شمارت معلوم نیست

بزن زیرش

بگو خودش الکی درست کرده

توهم برعلیه خودش استفاده کن تا دیگه نخود آش رشته نشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

گناه با توعه جاری هیچ موقع با آدم صمیمی نمیشه اگه دیدید جاریتون باهاتون گرم میگیره زود جلوشو بگیرید میخواد ازتون حرف بکشه و اینجوری کنه😐😂

توصیه های کوکب😂😂😂😂

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬