2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطره دکتر نداد؟؟عرق نعناو نبات درس کن بده قطره کولیکز هم هس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عرق نعنای رقیق شده با اب.دکتر دختر من گفت اصلا شربت نده هروقت دل درد شد اینو بده خیلی خوب بود برا دخ ...

اب جوش دیگه؟نباتم بریزم؟

این شربتا و قطره های کوفتی بچمو بدتر کرد دیگ نمیخام بدم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
قطره دکتر نداد؟؟عرق نعناو نبات درس کن بده قطره کولیکز هم هس 

پدی لاکت و کولیکز داد اثر نداره

عزیزم اینا داروها و تجویزا کلا اثر خخخخیلی کمی دارن فقط باید دورش بگذره.ولی خودت سعی کن غذاهای نفاخ ...

کی تموم میشه؟

پدی لاکت و کولیکز داد اثر نداره

شکمشو ماساژبده گرم نگهدار موقه شیر مواظب باش هوا داخل دهنش نره باید دوره ش طی شه همه بچه ها دارن این دلدردو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دقیقا مشکلش چیه؟ رفلاکس یا کولیک؟

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

اگه شیرخشکیه شیر مخصوص دلدردیارو بده با شیشه شیر ضددنفخ