2777
2789

هنوز پنج هفته هستم اما هی ضعف دارم و گرسنمه . 

کل روز درحال خوردنم . از طرفی می‌خوام نخورم اما خیلی ضعف دارم ، از طرفی میترسم وزنم تا ماه آخر هزار کیلو بشه 😶 چیکار کنم بنظرتون ؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه باید عذاب بکشی چیزی ک دارم میکشن

خب یعنی بخورم و وزنم بره بالا و عذاب بکشم یا گشنگی بکشم و عذاب بکشم؟ 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بخور نی نی گشنشه

خواهرم میگه وزنت بره بالا ضرر داره 😭

مواد غذایی رو انتخاب کن کم کالری هستن در عین حال سیرت میکنه

مثلا گرسنه شدی خرما با ی لیوان پر شیر بخور

عدسی بزار

گرسنه شدی بخور

من فقط خرما و شیر میخوردم ک وزنمم بالا نره 

بخور شکمو 

بچتم معلومه شکموهه ازت میکشه 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
مواد غذایی رو انتخاب کن کم کالری هستن در عین حال سیرت میکنه مثلا گرسنه شدی خرما با ی لیوان پر شیر ب ...

خرما گرمیه . زیاد خوردنش ضرر نداره ؟

بخور شکمو  بچتم معلومه شکموهه ازت میکشه

آره شکموعه😭😂😂

ای خدااااا😍😍😍مثل اوایل بارداری من😍

بخور راحت باش ک از چند هفته دیگه نمیتونی😄

من از هشت هفته درست شدم.

وای تا قبلش اصلا عجیب گرسنم میشد شب تا صبح باید سه ساعت ب سه ساعت میخوردم اگر نه غش میکردم.

عیب نداره بخور نیاز بدنته...درست میشه

خوراکی های کم کالری بخور غذاهای اصلیت رو یه جا نخور قسمت بندی کن در طول چند ساعت بخور میوه هایی که دوست داری جایگزین شیرینی و بیسکوئیت کن شکر قند رو حذف کن سعی کن روغن کمتری مصرف کنی پیاده روی کن و فعال باش

خوبه تو حامله ای من چی بگم حامله نیستم این حالت رو دارم😂😂😂همش ضعف دارم هی میخورم هی میخورم بعد حرص میخورم که چاق میشم

البته من یکم ویتامین و اهن بدنم کمه ضعف میکنم 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

بخاطر قرص تقویتی و کلسیم هست.این دوتا خیلی قوین..از طرفی نخوری هم ضرر میشه.

بادوم و مغزیجات بخور..ارده عسل و ی لیوان شیر بخور

منم‌تو بارداریم ساعت ۳ونیم شب بچه ام منو بیدار میکرد.از بس لگد میزد.گرسنه اش میشد..ارده شیره میخوردم.میخوابید.منم میخوابیدم😊