2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم ولی اون...! ):/

308 بازدید | 13 پست

یکی هست که خیلی خیلی دوسش دارم اما اون از اونجایی که خواهر نداره منو به چشم آبجیش می بینه و آبجی صدام میزنه

نمیدونم چیکار کنم که بفهمه دوسش دارم

اصلا هم نمیخوام برم بهش بگم اینو که دوسش دارم چون میدونم تهش پشیمونیه و خودم کوچیک میشم و نگران عکس العملشم ب شدت.. 

هووفف 

یه زمانی یه جوری باهام رفتار میکرد که همه بهم میگفتن این بدجور عاشقته ولی الان خبری نیس از اون رفتارا، از اون توجه های بیش از حد و... 

دعایی یا ختمی سراغ ندارین عایا ؟!

هرچی که میدونین کارسازه بگین لطفا..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی می کنی  نمی گی بهش

اون اگه تمایل داشته باشه میگه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹