2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اینا که میان‌هیچکدوم افغانی نیستن

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

۳۰۰۰ افغانی معادل با یک میلیون تومن هست 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
مرسی قشنگم اخه تو سایت دیدم نوشته هر ۱۰۰ افغانی   ۵۰۰ هزار تومن ایران میشه تعجب کردم. مرسی ق ...

خواهش میکنم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بانو شماجایی به خانمی که‌ ازبچه شوهرش نگهداری می کرد(کاربرpesteh-2)خیلی جسارت کردیدحتی گفتیدخداان شاء الله به توبچه نده...

چندسئوال دارم:

آیاکسی که یک بچه راازپرورشگاه میاره مادرنیست؟پس بی وجدانی که بچه راازسرراه آورده مادره؟اینهمه شست وشو نظافت رسیدگی به درس ومشق واخلاق مادری نیست؟؟؟

اینهاکه بچه شان راتاقصدکشت می زنندمادرند؟ واژه کودک آزاری رانت سرچ کن ببین چه عکس های وحشتناکی میاد.

من به طورطبیعی مادرشدم امامی دانم خدااین امانت راازم‌نمی گیره که انقدرمرتکبرحرف بزنم.

اگرفردی نامادری بدی باشه خوبه؟به کدام ساربزقصه؟

خدامی فرماید"لایسعونی ارضی ولاسمائی اناعندقلوب منکسره"

من درآسمان وزمین نیستم من درقلب های شکسته ام.

خد ابه اوبچه میده اماامکان داره نعمت ماروبگیره.