2777
2789
عنوان

تهمت زدن بهم!!!!

246 بازدید | 12 پست

سلام 

من امروز خونه ی برادر شوهرم دعوت بودم

همینکه رسیدم همه سر سفره بودن خاهر شوهرم و پدر شوهرم و همه بعد من ماسک داشتم ولی به همشون سلام دادم

بعد مادر شوهرم به برادر شوهرم گفته فلانی اومد تو اصلا به بابات و من و دخترم سلام نداد

هیچ جوره نمیتونم ثابت کنم همه پشت همدیگه رو میکیرن

چیکار کنم کارم فقط شده گریه

اه برادر شوهرمم زنگ زده به شوهرم گفته

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

ماسک داشتی یه سری هم تکون میدادی تا کاملا مشخص باشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر یه سلام و علیک  

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

شوهرت و باش که هواتو نداشته پیش اونا ..یبار جواب میداد به زبون نمتونستن بیارن حالا که جوابشونو نداده هی ازت ایراد میگیرن دیگه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بگو دلم نخواست 😐 نمی‌خواد ثابت کنی ولش کن..

هرچی بیشتر احترام بزاری...بیشتر بهت بی احترامی میکنن

ب زودی از سایت میرم...😊.چندتا از کارایی که دنیا و آخرتمون رو تضمین می‌کنه میگم شما هم چیزی می‌دونستی بگو بهش اضافه کنم فقط از اون اصل کاری ها باشع 😊....۱، اول بنظرم نماز اول وقت هست ۲، گره یکی رو گشودن ( کمک ب دیگری ) چ مالی چ غیر مالی  . وااای ک چی هست این مورد ،حیف نمیتونیم درکش کنیم  ...تو همین سایت با حرف زدنت گره ی یکی رو بگشای ..خدا می‌دونه یعنی چی. ..بیرون میری پول داری یه کوچولو به یه فقیری کمک کن نترس پولت کم نمیشه 😅 ۳، استغفار کردن..دائم استغفار کن از نماز خوندنت هم استغفار کن حتما نباید گناه کنی که 😅 ۴. دست و پای مادر رو بوسیدن و خوشحال کردنش  .الان برو کف پاشو ببوس 😘 بعد پدر  ۵.زیارت عاشورا همیشه بخونید دائم زیارت عاشورا رو بخونش ( پنج دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره)  ۶.برا تعجیل و ظهور و امام زمان عج  و سلامتیش همیشه اول دعا کن بعدش همسایه و فامیل و دوستان فقط ب فکر خودت نباش ...الهم عجل لولیک الفرج ب حق حضرت زینب سلام الله علیها رو یادت نره از قلبت برا ظهور و سلامتی آقا دعا کن ۷، مهم ترینش رهبرمون آقا سید علی خامنه ای رو دریاب ...پشتش باشید....ب حرفاش گوش بده و با جون ودل عمل کن..چون وچرا براش نیار😔 ....وگرنه هلاک میشی و عاقبت بخیری فقط با ایشون هست 🌹...این ۷ مورد رو دائم انجام بدید مثل ریسمان محکم عادت برات بشه      .حالا ک تا اینجا اومدی برا حاجت روایی خودت هدیه ب امام زمان عج  یه دونه صلوات بفرست..«الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم»🌹...هر وقت دلت گرفت این آهنگ و گوش بده  ان شاء الله دلت باز شه . 😊🤲🤲       https://uupload.ir/view/majid_bani_fateme_-_jan_agham_sana_ghorban_agham_(128)_hw4f.mp3/