2777
2789

دارم برای خودم ماکارونی گرم میکنم بخورم  

شوهرم میگه کم بخور فعالیتتو زیاد کن داری چاق میشی

منم همیشه ی خدا گرسنه ام انگار  

خلاصه که از فرصت پیش آمده بهترین استفاده رو کردم تا یه دلی از عزا دربیارم   

دعا کنید کالری جذب نشه....

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس چ دادی ای باباااا ما چی

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

انشاللله که نشه نوش جونت 😂❤همسر منم برعکسه الا هر روز فعالیت دارم و کم میخورم دعوا میکنیم 

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

به به 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀