2777
2789
ختمی علاجشه.چند سالشه حساسیت نداشته باشه 

ختمی چیه توروخدا کمکم کن سه سالشه همش گریه میکنت هیچی نمیتونه بخوره

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر کنم کاسنی خوب باشه 

ببخشبد توروخدا استاتر.... 

کاسنی عرقش منظورته ازکجا بگیرم چقد بهش بدم 😔😔😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نمیدونم چ سوال بدی کردی😭برام سوژه شد چطورذهنشوبخونم، برم سیمجینش🤕

چقدر ساده ای الان میگه نه عزیزم خرچز من بهتر از تو کجا میخوام پیدا کنم🙄

داشتم ظرف میشستم یه دفعه به ذهنم رسید چون یکی از فامیلامون سرطان حنجره داشت امشب فوت کردن 

ختمی علاجشه.چند سالشه حساسیت نداشته باشه 

حساسیت به چی عزیزم امروز شیر زیاد خورد محلی بخاطر اون نیست😔😔😔😔

ببخشبد توروخدا استاتر....  کاسنی عرقش منظورته ازکجا بگیرم چقد بهش بدم 😔😔😔

عزیزم من زیاد تجربه ندارم ، ولی خودم که اینجوری میشم یه استکان کاسنی میخورم هر روز 

عزیزم من زیاد تجربه ندارم ، ولی خودم که اینجوری میشم یه استکان کاسنی میخورم هر روز 

مرسی عزیزم😔😔😔 اخه کوچکیخ سه سالش میترسم خطر داشته باش😔 بازم ممنون

چه بیکاری عزیزم  چه وفادار  خدا حفظش کنه برات

ممنون عزیزم بدخیمی رحمی دارم و تحت نظرم خیلی حالمون بد بود چند روز اصلا تو خونمون سکوت مطلق شده بود یه شب که دراز کشیده بود جلو تلویزیون دستاشو گذاشته بود رو‌چشماش یهو پاشد نشست دیدم گریه کرده گفت هیچ کس رو ندارم دلداریم بده کاش یه شونه ای بود روش گریه میکردم منم بغلش کردم و گریه کردیم فرداش اومد خونه بغلم کرد گفت نمیذارم آب تو دلت تکون بخوره شده تا آخرین قاشق و چنگال خونه رو هم بفروشم نمیذارم چیزیت بشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ممنون عزیزم بدخیمی رحمی دارم و تحت نظرم خیلی حالمون بد بود چند روز اصلا تو خونمون سکوت مطلق شده بود ...

الهی عزیزم😍 عشقتون پايدار

ان شاءالله حالت هر چي زودتر بهتر بشه 

هنو نگرفتیم خبر نداریم بمونه  ن بابا میره زن میبره😂😂

شمالی هستی؟😁

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.