2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خوب  منم همش دهنم میجنبه دقیقا ما ها میفهمیم خوردن یعنی چی این ترکه ای ها کفران نعم ...

واى چقدر باحالى بخدا روحم شاد شد با اون تركه اى گفتنت😂الهى تنتون سلامت باشه فقط بخوريد...ميگن خانما از خريد كردن لذت ميبرن ولى من خودم لذتى كه خوردن بهم ميده خريد كردن نميده😅هر شهرى هم بريم همسرم ميگه اول بريم يه رستوران پيدا كنيم يه دل سير غذا بخوريم بعدش بريم بگرديم🤦🏻‍♀️

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
واى چقدر باحالى بخدا روحم شاد شد با اون تركه اى گفتنت😂الهى تنتون سلامت باشه فقط بخوريد...ميگن خانما ...

من میگم یه چی بخوریم چشامون باز بشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اوف چه اداها بگو بخور دَم نزن هييسسس اقايون فرياد نميزنند🤫😂 اصلا لذتى كه تو خوردن هست تو هيچى نيس ...

بخدا همه میگن چاق شو یذره این میگه شکم آوردی چ هیکلیه بخدا51 کیلو ام 

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
اَک وی😲😲😲

لری؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بخدا همه میگن چاق شو یذره این میگه شکم آوردی چ هیکلیه بخدا51 کیلو ام 

بگو ادم بايد همسرشو همه جوره بخواد وگرنه با عروسك باربى ازدواج ميكردى هميشه هم كمرباريك بود😒من وقتى ازدواج كردم ٦٨ كيلو بودم بعد ازدواج يهو شدم ٨٨ كيلو و الان ٧٦ كيلو ام ولى همسرم نبايد عيب بگيره بالاخره باردار شدم بچه اوردم بهم ميزيزه ادم نميشه كه تا اخر مانكن موند اصلا منطقى نيست

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
کوردم

اها مهم اینه فهمیدم چی گفتی😂

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز