2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چقدر خوب  منم همش دهنم میجنبه دقیقا ما ها میفهمیم خوردن یعنی چی این ترکه ای ها کفران نعم ...

واى چقدر باحالى بخدا روحم شاد شد با اون تركه اى گفتنت😂الهى تنتون سلامت باشه فقط بخوريد...ميگن خانما از خريد كردن لذت ميبرن ولى من خودم لذتى كه خوردن بهم ميده خريد كردن نميده😅هر شهرى هم بريم همسرم ميگه اول بريم يه رستوران پيدا كنيم يه دل سير غذا بخوريم بعدش بريم بگرديم🤦🏻‍♀️

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
اوف چه اداها بگو بخور دَم نزن هييسسس اقايون فرياد نميزنند🤫😂 اصلا لذتى كه تو خوردن هست تو هيچى نيس ...

بخدا همه میگن چاق شو یذره این میگه شکم آوردی چ هیکلیه بخدا51 کیلو ام 

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
اَک وی😲😲😲

لری؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بخدا همه میگن چاق شو یذره این میگه شکم آوردی چ هیکلیه بخدا51 کیلو ام 

بگو ادم بايد همسرشو همه جوره بخواد وگرنه با عروسك باربى ازدواج ميكردى هميشه هم كمرباريك بود😒من وقتى ازدواج كردم ٦٨ كيلو بودم بعد ازدواج يهو شدم ٨٨ كيلو و الان ٧٦ كيلو ام ولى همسرم نبايد عيب بگيره بالاخره باردار شدم بچه اوردم بهم ميزيزه ادم نميشه كه تا اخر مانكن موند اصلا منطقى نيست

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
کوردم

اها مهم اینه فهمیدم چی گفتی😂

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم