2777
2789

سلام دوستان من متاهلم ویکی ازدوستام زنگ زده میگه بچه هاساعت ۱۰میان تاصبح اینجاخونمون دورهم شادباشیم ومسخره بازی و.......من گفتم میام ولی شب نمیمونم وبرمیگردم یکی دوساعت بعدیااخرشب به شوهرم میگم بیادمیگه نه باید اگه اومدی بمونی تافردا صبح منم تازه ازدواج کردم ۱ماهه دوست ندارم برم بمونم اخه اوناخودشون چندتاشون متاهلن جز من ویکی دیگه درک نمیکنن که من دیگه شوهرکردم وبقول مامانم بایدسرخونه زندگیم باشم هرچیزی ام بشه دختره ناراحت میشه سریع😕🙁

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه اشکالی داره یه شبه دیگه 

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
بگو نمیام کلا

بعدمیخواد هزارتاناراحتی و...دربیاره منم اصلا حوصله ندارم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
نرو‌ خب اگ دوست نداری، یه بهونه بیار

دوست دارم که بادوستام جمع باشیم امابراچندساعت خوبه نه این که تاصبح حوصله ندارم بعد تازه عروسم نمیخوام ازالان اینجوری یاشه بعد این بعدمیخواد دختره صدتا ناراحتی و...دربیاره

خب چه اشکالی داره یه شبه دیگه 

تازه عروسم نمیخوام ازالان برم اینجوری مهمونی های شبانه بادوستام که اگر فردا یوقت خدایی نکرده شوهرم خواست بره بگم نرو بگه توچطور رفتی بعدش تازه عروسم هرچندکه شوهرم خوبه واینجوری نیست ولی گناه داره شب که خسته اس میادخونه تنهاباشه

دوست دارم که بادوستام جمع باشیم امابراچندساعت خوبه نه این که تاصبح حوصله ندارم بعد تازه عروسم نمیخوا ...

یروز دعوتشون کن خونت دورهم باشید

امشب ک میدونی مجبورت میکنن بمونی نرو

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
خاک برسردوستت که باتورفت وامدمیکنه اخه توادمی فضول 

بیابروگمشو توکه فضول تری که پیگیرمنی بروگمشو