2777
2789

من الان دو سالی میشه با پسری دوستم واقعا باهاش خوشحالم یعنی با اینکه جوونیم خیلی کم شده سر موضوعی بحث کنیم ولی الان که موضوع جدی شده یه موضوعی خیلی اذیتم میکنه اونم خانوادشه 

خودش تک پسره و دو تا خواهر داره و خانوادش خیلی دوستش دارن که مشکل من همینه تو عکسایی که واسم میفرستاد وضع پوشش خواهراش و مادرش تو خونه خیلی بد بود با هم که صحبت میکردیم در مورد پوشش خانوادش پرسیدم اصلا تعجب کرده بود و میگفت اینا خیلی براشون عادیه یعنی جلوی هم لباس عوض میکنن و مادر و خواهراشو لختم دیده و یچیزای دیگه که من از تعجب شاخ دراوردم اخه خود ما اصلا اینطوری نیستیم یعنی من جلوی پدرم شلوارکم نپوشیدم تا حالا الان واقعا موندم چیکار کنم میخوام بهش بگم بعد از ازدواج زیاد با خانوادش نباشه ولی میترسم ناراحت بشه موندم چیکار کنم الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حساس باشی به مشکل برمیخورید.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

هنوز نیومدی میخوای از خانواده اش دورش کنی 

شما دیگه کی هستی 

تفاوت فرهنگی داری قبول نکن 

این کارا چیه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

خب مادر خواهرشه اینجا مشکل از شماست چون تو خوانوادت اینطوری نبودن اینا بدن؟ 😐 

مردی ک مادر خواهر خودشو دیده باشه صد در صد چشم سیره ب زنای مردم نگاه نمیکنه هیز و ندیده نیست شمام نیومده نخواه از خانواده جداش کنیی ب مشکل برمیخوری خودتو وقف بده 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨