2777
2789

سلام من دخترم 2 سالشه خیلی لج میکنه و بداخلاقه منم هرموقه لج میکرد سرش داد میزدم یا باعجله میخواستم کاراش انجام بده هولش میکردم 

فهمیدم ک تربیت خودم مشکل داره و عیب از خودمه الان چند وقتیه ک باهاش مهربونتر و با حوصله تر رفتار میکنم واقعا نتیجش دارم میبینم خواستم به دوستان بگم ک امتحان کنن مطمنم نتیجش تو رفتار بچهاتون میبینین خیلی اروم تر وحرف گوش کن تر شده فقط صبوری کنین 

سلام عزیز 

آفرین به شما که تغییر رو شروع کردین.

درسته رفتار خیلی مؤثره. 

برای ادامه‌ اگه دوست دا ی کتابی رو که تو تاپیک آخرم معرفی کردم مطالعه کن. 

در مورد تربیت فرزند و مشکلات رفتاری بچه ها هست 🌹

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ب همه،پسر منم ۳.۵ سالشه،خیلی لجبازه،هر وقت میخواییم بیایم خونمون گریه میکنه میگه نریم خونه...دنبال همه گریه میکنه باهاشون بره،امشب شوهرم گفت حتما تو واسش وقت کم میزاری خیلی ب هم ریختم...از ی طرفم میدونم تقصیر خودمه تو خونه اصلا باهاش بازی نمیکنم...

سلام ب همه،پسر منم ۳.۵ سالشه،خیلی لجبازه،هر وقت میخواییم بیایم خونمون گریه میکنه میگه نریم خونه...دن ...

من یک روز با دخترم نشستم کاردستی وبازی کردم نمیدونی چقد ذوق کرد به نظرم قبل بیرون رفتن با پسرت صحبت کن  چون سنشم خوبه حرفاتو میفهمه