2777
2789
عنوان

خانم هایی که سزارین داشتن

734 بازدید | 36 پست

چند روز بعدش میتونستید مثلا  یه مسافرت چهارساعته برید و تو یه جشن شرکت کنید؟ عروسیه خواهرمه تاریخ عروسیش افتاده روز نهم یا دهم سزارین من. بنظرتون میتونم برم؟ باهام تماس گرفتن گفتن اینطوریه منم دلم نیومد بگم نه عقب بندازید و... چون بعدش هم محرم هست .گفتم باشه میام😕

فکر کنم بتونی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزارین اختیاری انجام دادم تو بیمارستان خصوصی از همون اول کارای دخترمو خودم میکردم فقط شام و ناهار رو پرستار گرفته بودم درست میکرد  بعد از یک هفته هم کاملا سرپا شدم ۴ تا پمپ درد گرفتم خیلی کمکم کرد

🌈♥️And you are like a rainbow in my life

بستگی داره کی سرپاشی ولی چهرساعت نشستن تو ماشین خیلی سخته با شکمه بخیه خورده من یک هفته بعدش دو ساعت تو ماشبن نشستم البته پشت دراز کشیدم سخت بود بچه هم باهام نبود 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

صبح که سزارین کنی تا شب که نمیتونی از رو تخت بلند بشی فردا ظهرش مرخص میشی فکر نکنم بتونی بری..تا دو سه روز نمیتونی حداقل ۳بار بایر دوش بگیری تا بخیه هات یکم نرم بشن

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

بری هم نمیتونی کاری کنی فقط باید یه جا بشینی.من ده روز شد کامل بلند شدم کارامو‌کردم.ولی تا یماه همه جام درد میکرد مثلا پشتم و کمرم 

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم