2777
2789
عنوان

زمزمه های دلتنگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 31959 بازدید | 4339 پست
به دو چشم من ز چشمش چه پیام‌هاست هر دم که دو چشم از پیامش خوش و پرخمار بادا مولانا ♥

اسم خود را حذف کردم از صف اهدای عضو

قلب عاشق ها که دیگر قابل پیوند نیست

تعطیل🚫                                                                                 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حواسم هست تو هم داری میگی بفرمائید ها حواست باشه😂😂😂

شیرازیا مهمون نوازن عشق جان خوشحالم میکنی ❤❤

دنیا همه شعر است به چشمم اما
شعری که تکان داد مرا چشمِ تو بود😍🤩

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

@دختربارونی66  

مرا ببخش اگر لحن عاشقانه ندارم
برای از تو نوشتن کمی بهانه ندارم

تن تمام غزل‌های من سیاه و کبود است
به جز لغت به لغت شعر ، تازیانه ندارم

چقدر چشم خزانت برای من نگران شد
که دید تُرد و جوانم ولی جوانه ندارم

مرا ببخش برایت دو بیت خوش ننوشتم
برای اینکه دلی خوش از این زمانه ندارم

به سر نمی‌رسد این شعر و دردهای منی که
کلاغ آخر این قصه‌ام ، وَ لانه ندارم ...

🧚‍♀⁦♥️⁩𝓼𝓱𝓮𝓹 𝓪𝓼𝓱𝓮𝓰𝓱𝓪𝓷⁦♥️⁩🧚‍♀

تعطیل🚫                                                                                 
شیرازیا مهمون نوازن عشق جان خوشحالم میکنی ❤❤ دنیا همه شعر است به چشمم اما شعری که تکان داد مرا چشمِ ...

‌‌‌‌‌ 

فدات❤❤❤

هرڪہ را بینـی
ز دورِ چرخ دارد شِڪوه‌ای..من ندانمـ
گردشِ افلاڪ خاطرِخواه ڪیست؟؟!!!

تعطیل🚫                                                                                 

@لاکچریم 😔😔

گهی با مهر خود ،جانانه سازی
گهی با قهر خود ،بیگانه سازی،

چه سودی دارد این دیوانه بازی
که این دیوانه را دیوانه سازی...

تعطیل🚫                                                                                 
@کهربااا     تو محــــــالی و بہ ممڪن شدنت درڪَیرم ...! من همـــانم ڪه تو غمڪَین بشوی می ...

بازم از دست می برد نگهی
نگهی چون شراب مستی بخش
چه نگاهی که همچو بوی گلاب
می شود در مشام جانم پخش

آه پیمانه ای دگر که هنوز
می گدازد ز تشنگی جگرم
چه شرابی تو ؟ وه چه شورانگیز
سرکشیدم تو را و تشنه ترم ...

هوشنگ ابتهاج

عصرتون ب خیر

@ترنم_ترنم     دیدمت، چشم تُو جا در چشم‌های من گرفت آتشی یک لحظه آمد در دلم دامن گرفت آ ...

آره دیدم  چشـــم هایــم جـا ز چشــم  تـو گرفت

آتش عشـــــق من و تــو  در دلــت دامن گرفت

اختیارِ اتفاقِ عشـقْ در دستانِ منْ ، تـو مـا نیـست

تو گناهی را نیفکندی که می گویی خدا گردن گرفت

ســاده می انگاریــش این عشـــق بی فرجـــام را
سالیــانی عمــر و عقـل و هـوش را  از مــن گرفت

ترنم_ترنم#   

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
آره دیدم  چشـــم هایــم جـا ز چشــم  تـو گرفت آتش عشـــــق من و تــو  در دلــت دامن ...

وووییییی😍😍😍

آنچنان باش که من از تو شکایت نکنم
از تو قطع طمع لطف و عنایت نکنم

پیش مردم ز جفای تو حکایت نکنم
همه جا قصه درد تو روایت نکنم

دیگر این قصه بی حد و نهایت نکنم
خویش را شهره هر شهر و ولایت نکنم

خوش کنی خاطر وحشی به نگاهی سهل است
سوی تو گوشه چشمی ز تو گاهی سهل است

✌️✌️✌️✌️

تعطیل🚫                                                                                 
وووییییی😍😍😍 آنچنان باش که من از تو شکایت نکنم از تو قطع طمع لطف و عنایت نکنم پیش مردم ز جفای ...

بوووس💋💋💋😍میسی

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
❤❤❤

اون اولی بر خودت بود من جوابتو دادم؟

اون اولی بر خودت بود من جوابتو دادم؟

اے ماه ترین دلخوشے روے زمینم
بگذار ڪه چشمان تو  را  سیر ببینم

بگذار ڪه بر روے  لبت شعر بڪارم
بگذار ڪه در  سایه چشمت بنشینم

ییلاقے چشمان تو یاغے ترمان ڪرد
جیران من اے دلبر  قشلاق  نشینم

از روز ازل بسته  گیسوی تو بودم
تا بوده چنین بوده و تا هست چنینم

حاشا ڪه ز چاک سر پیراهنت امشب
دزدانه دو تا  میـوه  ممنوعه بچینم

در شهر شدم شهره به لامذهبے وڪفر
وقتے تو شدے مذهب و پیغنبر و دینم

از برڪه شیراز به صحراے نگاهت
من آمده ام چشم تو  را سیر ببینم

🍁

تعطیل🚫                                                                                 
اے ماه ترین دلخوشے روے زمینم بگذار ڪه چشمان تو  را  سیر ببینم بگذار ڪه بر روے  لبت ش ...

ویییی  وییییی  وییییی  ویییییی😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😅😅😅