2777
2789
عنوان

درد و دل

151 بازدید | 2 پست

دیگه دوستش ندارم دیگه نمیخامش از این حسم میترسم حالا باید چیکار کنم وقتی شوهرمو دوست ندارم چطوری باهاش زندگی کنم قراره چ اینده ای باهاش داشته باشم.هر چقدر خوبی میکنم بدی میبینم هرچی کوتاه میام اصلا انگار نمیبینه .انگار دست پامو ب این زندگی زنجیر کردن هرچی تقلا میکنم نمیتونم کاری برای خودم انجام بدم کار شده فقط گریه و حسرت خدایا چرا ازدواج کردم چراااااا من این حماقت و خریت تو زندگیم کردم چراااا

من خیلی تنهام هیچکسو ندارم دلش ب بی کسیم نمیسوزه هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم بدترین حرفارو بهم زدن ازم دفاع نکرد هیچکار نکرد فراموش کرد ظلم خانواده شو با این همه نداری بی پولی ساختم اونوقت اینه جوابم 

میخام سرش جیغ بکشم صدامو رها کنم بگم ازت متنفرم دیگه دوستت ندارم دیگه این زندگی نمیخام هرچی تو دلمه با تمام توانم فریاد بزنم بعد از این خونه برم و دیگه برنگردم و هیچوقت نبینمش 

چقدر شبیه همیم

لازم به تعریف نیست دقیقا زندگی منم همینه

بچه هام کوچیکن دلم براشون میسوزه وگرنه میذاشتم میرفتم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.