2777
2789
عنوان

ازدواج کرده ها بیاید

633 بازدید | 65 پست

بچه ها سلام

من خواستگاری را دیدم ،پسره حرفاش خوب بود،من رو دوست داشت، وضعیت مالیش هم همه میگن خوبه،به بقیه حقوق میده یعنی کار و کاسبی خودش را داره، خانوادش به همه گفتن دختره خیلی به دلمون نشسته..

از طرفی پسره پدر مادرش هم فوت شدن،کار خونه هم دیگه فول شده...

از اون ادمایی هست که مستقل هست و روی پای خودشه.. لیسانس داره،از لحاظ تحصیلی از من پایین تره ی مقطع.

گفتم نزدیک ما خونه بخر هم قبول کرد، همه هم میگن که زن برادرش خیلی خوشبخته و اینا زن دوستند..

تحقیقات هم اوکی بود..

ولی پسره انگار مرد رویاهام نیست،از لحاظ ظاهری..

البته قدش خیلی بلنده،تیپش بد نیست ولی درست به ظاهر نمیرسه..

دو دفعه ردش کردم ولی بازم میخواد منو.. حس میکنم ازش خیلی سرم ولی میدونم اگه باهاش ازدواج کنم دیگه تامین شدم از همه نظر

دست و دلباز هم هستند...

دلم میگه برو باهاش دو ماه معاشرت کن اما من میترسم مهرش نره به دلم ..و کلا خیلی تصمیم سختیه..عقل و منطق در تضادن ..

همه میگن ی دفعه ای مهر کسی نمیره تو دل..

من خودمم از اون ادمام که تا حالا از دو سه نفر بیشتر خوشم نیومده در نگاه اول..

بگید ببینم تجربه این مدلی داشتین خوشبخت شده باشه

قیافش به دلت نمیشینه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیپو میشه عوض کرد رفتو امد کن بشناسیش اگه اوکی بود بله بده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

برو باهاش ی مدتی حرف بزن 

من پارسال این موقع حتی به ازدواج فکر نمی‌کردم الان تو خونه خودمم 

روزی ک میخواستم برا اولین بار همسرم رو ببینم شیش تا صب گریه کردم جوری که مامانم زنگ زد به خواهر شوهرم گفت دخترم داره از دست میرع این قرار رو کنسل کن 

آخرش رفتیم دیدم باهم حرف زدیم چند ماه بعدش دیگه ی جوری شد میزدم تو سر خودم زودتر برم سر خونه زندگی 😂

حالا چند دفعه با هم بیرون برین اگه خوشت نیومد قبول نکن ولی به نظر من از اون آدمهای سخت پسند و رویایی ...

اره .. یکم دنبال جنتلمنم...  

خواستگار قبلیم کچل بود ولی بعد رفت و امد خیلی عاشقش شدم که نشد دیگه