سدف مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 292 عنوان بچه ها میشه راهنمایی کنید چطور میتونم بفهمم شوهرم باکسی هست یا نه 106 بازدید | 10 پست چندمدتیه ارامشم بهم ریخته بخاطر ی سری رفتارهای شوهرم لازمه بگم باهم رابطه خوبی داریم خوش اخلاق صبور کاری و مهربونه خوشتیپم هست اما نمیتونم یکی دوموردو ازذهنم پاک کنم😔😔😔😔 1400/03/26 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 چیارو؟ بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43328 اون یکی دو مورد و بگو شاید شما بی خودی حساس شدی و اشتباه میکنی پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
سدف مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 292 چیارو؟ اینکه حس میکنم گاهی رفتارش عجیب میشه و اینکه دیروز حس کردم باکسی قراری داره صبح زود هروز ب محل کارش ۹صبح میره دیروز گف کاردارم باید ۷ونیم صب میرم منم بهش مشکوک شدم...چون رفتارش عجیب بود.. رفتم دنبالش دیدم محل کارش هست ولی وقتی اومد خونه خوابید روی سینه اش و گردن و کمرش اکلیل دیدم اکلیلای ریز طلایی ....
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 اینکه حس میکنم گاهی رفتارش عجیب میشه و اینکه دیروز حس کردم باکسی قراری داره صبح زود هروز ب محل ... خب اگه شرایطشو داری تعقیبش کن بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سدف مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 292 خب اگه شرایطشو داری تعقیبش کن اینجا غریبم تازه ۴ماهه اومدم اینجا و اینکه نمیدونم باید چیکارکنم...
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 اینجا غریبم تازه ۴ماهه اومدم اینجا و اینکه نمیدونم باید چیکارکنم... عزیزم پس دلتو بد نکنانشاالله مشکلت حل بشه🙏 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عزیزعشقم_ عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2831 بنظر من که ماه پشت ابر نمی مونه اصلا لازم نیست تعقیب کنی یا هر چیمطمئن باش اگر خطایی بکنه اخرش متوجه میشی
سدف مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 292 بنظر من که ماه پشت ابر نمی مونه اصلا لازم نیست تعقیب کنی یا هر چی مطمئن باش اگر خطایی بکنه ا ... اره معتقدم بهش میگن محبت زیاد کن بهش نزدیکترشو اخه مارابطمون خوبه خیلی باهم مشکلی نداریم بگم بی اهمیتی میکنم یا سرده رابطمون نمیفهمم واقعا
عزیزعشقم_ عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2831 اره معتقدم بهش میگن محبت زیاد کن بهش نزدیکترشو اخه مارابطمون خوبه خیلی باهم مشکلی نداریم بگم بی اهمی ... میدونی عزیزم مردها رو نه محبت میتونه نگه داره نه سیاست نه کنترل کردنهمه چی به تربیتشون برمیگرده و سفره ای که بزرگ شدن
سدف مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 292 میدونی عزیزم مردها رو نه محبت میتونه نگه داره نه سیاست نه کنترل کردن همه چی به تربیتشون برمیگرده و ... اخه پدرش اهل هیچی نبوده مامانش میگه مامانشم باخداو مومن خانواده خوبی داره