2777
2789

چندمدتیه ارامشم بهم ریخته بخاطر ی سری رفتارهای شوهرم لازمه بگم باهم رابطه خوبی داریم خوش اخلاق صبور کاری و مهربونه خوشتیپم هست اما نمیتونم یکی دوموردو ازذهنم پاک کنم😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیارو؟

اینکه حس میکنم گاهی رفتارش عجیب میشه  و اینکه دیروز حس کردم باکسی قراری داره صبح زود هروز ب محل کارش ۹صبح میره دیروز گف کاردارم باید ۷ونیم صب میرم منم بهش مشکوک شدم...چون رفتارش عجیب بود.. رفتم دنبالش دیدم محل کارش هست   ولی وقتی اومد خونه خوابید روی سینه اش و گردن و کمرش اکلیل دیدم اکلیلای ریز طلایی ....

اینکه حس میکنم گاهی رفتارش عجیب میشه  و اینکه دیروز حس کردم باکسی قراری داره صبح زود هروز ب محل ...

خب اگه شرایطشو داری تعقیبش کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اینجا غریبم تازه ۴ماهه اومدم اینجا و اینکه نمیدونم باید چیکارکنم...

عزیزم پس دلتو بد نکن

انشاالله مشکلت حل بشه🙏

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بنظر من که ماه پشت ابر نمی مونه  اصلا لازم نیست تعقیب کنی یا هر چی مطمئن باش اگر خطایی بکنه ا ...

اره معتقدم بهش میگن محبت زیاد کن بهش نزدیکترشو اخه مارابطمون خوبه خیلی باهم مشکلی نداریم بگم بی اهمیتی میکنم یا سرده رابطمون نمیفهمم واقعا

اره معتقدم بهش میگن محبت زیاد کن بهش نزدیکترشو اخه مارابطمون خوبه خیلی باهم مشکلی نداریم بگم بی اهمی ...

میدونی عزیزم مردها رو نه محبت میتونه نگه داره نه سیاست نه کنترل کردن

همه چی به تربیتشون برمیگرده و سفره ای که بزرگ شدن 

میدونی عزیزم مردها رو نه محبت میتونه نگه داره نه سیاست نه کنترل کردن همه چی به تربیتشون برمیگرده و ...

اخه پدرش اهل هیچی نبوده مامانش میگه مامانشم باخداو مومن خانواده خوبی داره