2777
2789

دخترم سه روزه اسهاله.روز اول ۶ روز دوم ۴ و امروز هم فقط ی بار شکمش کار کرده و شل.

دیشب تو اسهالش یه چیز لزجی بود که حس کردم داخل اون لزجه قرمز و خونیه.امروز صبح هم یه دونه دیگه بود.بی حال و بی اشتها نیست.تب هم نداره.قبلش یبوست بود ملین خیلی دادمش میگم شاید اسهالش بخاطر اونه.الان داره بهتر میشه.اما اون خونه اعصابمو خورد کرده.بنظرتون دکتر ببرم؟

خیلی بیرون میبردی؟پارک یا مهمونی؟مایعات بده کته ماست موز

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر دارو هس کمتر بهش بده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الرژی ب مواد غذاییم

چنین مشکلی رو ایجاد میکنه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دختر منم یبوست داشت دکتر بهش شربت انجیر داد 

یه هفته بهش دادم خوب بود یه دوروز هم اسهال شد الان دوباره یبوست داره😔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
شاید عفونت داره

ملین خیلی زیاااد دادم به بچم.میگم شاید ازونه.الان داره بهتر میشه.فقط صبح ک بیدار شد ی بار پی پی کرد.ولی اون مایع لزج خونی ک دیشب دیدم اعصابمو بهم ریخت

نه زیاد.اره با کته ماست و موز داره بهتر میشه یکم

من بچه رو میبرم پارک با بچه هادیه کم بازی میکنه خیلی میترسم 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا