2777
2789

مگه پمپشون از صب تا شب کار میکنه

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اتاقکایی هس برای پمپ‌درست میکنن که جلوی صداشو میگیره ماهم‌اینکارو‌کردیم واقعا‌برای‌همسایه‌ها عذابه این صدا‌.از طرفی‌واجبم‌هس‌اخه پمپ خاموش‌بشه‌چکه چکه‌آب میاد.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

شما پمپ ابه... ما صدای گنجیشکا😐😐😐 دیوونه شدیم از دستشون😵😁

چوغورای بی‌ملاحظه😒

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ما هم طبقه اولیم پمپ آب صدلش تو سرمونه همش دورش و شوهرم رفت دورش یونولیت گذاشت بهتر شد... 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
ما هم پمپ آبمون صدا میداد همسایه اومد شاکی شد بردیم درست کردیم 

مستاجرن مستجر قبلی برد ولی گفتن صداش قطع نمیشه چون جنسش چینیه عوضم صاحبخونه باید عوض کنه اونم شهر دیگس سال تا سالم نمیاد 

مستاجرن مستجر قبلی برد ولی گفتن صداش قطع نمیشه چون جنسش چینیه عوضم صاحبخونه باید عوض کنه اونم شهر دی ...

چطور صداش قطع نمیشه درستم نمیشه مگه میشه اتوماتش خراب شده دیگه .وای خودشون کلافه نمیشن یسره کار میکنه  

چطور صداش قطع نمیشه درستم نمیشه مگه میشه اتوماتش خراب شده دیگه .وای خودشون کلافه نمیشن یسره کار میکن ...

یسره که کار نمیکنه هر وقت آب استفاده کنن پر جمعیتم هستن همش در حال شستن نباشن صدا نداره واسه خودشون مهم نیست یکی دو بارم گفتیم محل ندادن