2777
2789
عنوان

رفتم ارایشگاه صورتمو تیکه تیکه کرده😒😒☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 58 پست
آره عزیزم یه مدت میرفتم جایی میگفتن اگه گند هم زدید حاشا کنید!!!!!!منم گفتم نه من عرضه این کارها رو ...

اره بخدا بازم بگی آدم میگه بازم گفت ولی حاشا کنی طرف برا خونه ببینه ک زخم شده واقعا اعصابش خورد میشه تو اعصابت خورد نمیشه تروخدا من بخدا میشه ولی اگه انجا بگه بازم میگم اشکالی نداره 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا صورتتو با بند خراب میکنی     بند اثلا خوب نیس  صدف بیوتی بارها گفته &nbs ...

عه منکه شنیدم بند خوبه باعث میشه جریان خون تو صورت زیاد شه....من هر وقت صورتمو بند میندازم قشنگ معلومه پوستم شفاف تر و نرم تر میشه.روش ژیلتم ک میزنم صورتمو قشنگ سلول مرده ها درمیاد  سفیدم میشه پوستم.تازه یه مدت هر هفته یبار موهای دستمو بند مینداختم به مدت یکسال دو سال....قشنگ نصف شد موهاش دیگم درنیومد حتی بعد هفت سال

🌟
من ۹ ساله اپیلیدی خریدم فقط یه بار استفاده کردم دیگه جرات نکردم برم سمتش شما چطور استفاده میکنی؟

يكم كه رو پوست باشه پوستت سِر ميشه من حتي ي سَري ديگشوبراي مامانم استفاده ميكردم

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"

من قبل عید رفتم ی ارایشگاه دختره با دوست پسرش دعوا میکرد

تیغ کشید قشنگ بالای ابروم 

بین ابروهام همش برید خونش بند نمیومد 

فکر کن عید من زخمی بودم😂

پولشم دادم بی سروصدا اومدم با دعوا کردنو دهدوبیداد کردن میدونستم فقط اعصاب خودم خردتر میشه 

دیگ اونجا نمیررم

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤