2777
2789
عنوان

همه بهم میگن بچه ای😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 56 پست
الان منی که ۱۶ سالمه  و همه میگن دیگه پیرزن شدی این وسط چی بگم😂

وای خوش به حالت من همه بم میگن بچمممممم و واقن رو مخمه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

من ...28سالمه.یه بچه هم دارم....چادری هم هستم نمیدونم چرا هرجا میرن فک میکنن بچم...به نظر خودمم اصلا بی بی فیس نیستم دماغم کشیده و قوزدارهم هست...رفتارمم اصلا بچه گونه نیست...واقعا نمیدونم چیکار کنم...پارسال یه خانمی اومد خاستگاریم..😐.مامانم گف بابا این دخترش چهارسالشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😊😊از این دید بهش نگاه نکرده بودم ممنون🌷🌷 

باور کن پوست منو کندن یه عمری با این حرفا ناراحت نباش کیف دنیا رو ببر 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
حالا همه منو میبینن 4 سال سنم رو میبرن بالا پشت گوشی تبدیل میشم به بچه کوچولو گوشی همسرم رو جوا ...

😅😅😅وای آره

آبجی من

تعمیر کار اومده بود خونمون به آبجیم میگفت حاج خانم😅😅حالا 25سالش بود چقد حرص خورد اونروز😄

ولی پشت تلفن همه فکر میکنن دخترشه😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
آخه چرا بگن ۲۱ سال اونقدرام کوچیک نیست  به سن قانونی رسیدی و رد هم کردی

من اللن خودم شونزده سالمه من اسی نیسدم😂😂😂😂😂😂

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
😅😅😅وای آره آبجی من تعمیر کار اومده بود خونمون به آبجیم میگفت حاج خانم😅😅حالا 25سالش بود چقد حر ...

خیلی بده ناجوره اصلا😭😭

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
فکر کردم اسی هستی 😐😂  بایک اکانت دیگه😐😐😐😐😂😂😂😂

نه باو😂😂😂😂

چطوری کوچولو؟😐😂 حالا به من پیرزن بگی نفرینت میکنم ها همسنیم 😂

داری میری دوازده؟😂