2777
2789
عنوان

ترشى انبه كسى بلده ؟

170 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ، مى خواستم بپرسم تا حالا با انبه رسيده ترشى درست كرديد ؟ من شنيدم با انبه كال ميشه ولى من به انبه كال دسترسى نداشتم ممنون ميشم اگر بلديد دستورشو بديد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشی انبه سیستان و بلوچستان:


ترشی انبه قصرقند یکی از معروف ترین ترشی های استان سیستان و بلوچستان است به طوری که به عنوان سوغات به شهرهای مختلف کشور و حتی به سایرکشورها صادر می شود.


مواد لازم :

۴ عدد انبه‌ی پوست‌کنده و خردشده

۲ونیم پیمانه سرکه‌ی سفید

۵ قاشق غذاخوری سس تمرهندی

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

۵ فلفل تند خشک‌شده

۵ حبه سیر درسته

۱ قاشق چایخوری گلپر

۱ قاشق چایخوری سیاهدانه

۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاشده

۱ قاشق چایخوری نمک


طرز تهیه :


انبه ها را چهار قسمت تقسیم کنید. هسته را جدا کنید و سپس قطعات را در اندازه‌ی دلخواه‌تان خرد کنید؛ می‌توانید آن‌ها به تکه‌های بزرگ تقسیم کنید یا مانند سیب‌زمینی آن‌ها را خلال کنید.انبه‌ها را در یک ظرف متوسط با آبلیموها مخلوط کنید.سرکه را در با حرارت کم بجوشانید و روی همان شعله‌ی کم سیر و سس تمرهندی را به سرکه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی شعله بماند.حال وقت اضافه‌کردن ادویه‌هاست؛ اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم روی شعله بماند.

در آخر انبه‌های خوابانده‌شده در آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک دقیقه روی شعله بماند.مخلوط را در شیشه‌ای تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید.

ترشی انبه شما آماده است؛ شما از همان فردای آماده‌شدن می‌توانید آن را چاشنی غذای خود کنید. اگرهم اندکی صبور هستید، یک ماه صبر کنید که به طعم اصیل‌تر برسید.



انبه طعمش خيلى تيزه تنهايى طعمشو دوست ندارم شما چطور استفاده مى كنيد ؟

انبه ای که برای ترشی استفاده میشه مخصوصن و باید کال باشن همسرم میگه نوع درختش با این انبه های رسیده فرق می‌کنه شیر انبه درست کن ببین خوشت میاد یکم بستنی هم بریز  من مرباشو نخوردم

مرباشو چطور درست مى كنى عزيزم ؟ مربا يا مارمالاد ؟

اول تمیز بشورشون بعد بزارشون تو قابلمه یه ۵لیوان اب بریز روشون اگه ۲کیلو انبه داری باید۲کیلو شکر بریزی توقابلمه بعد دو دونه هل هم اضافه کن و سرش بزار با شعله کم بزار تا حدود ۷_۸ساعتی خوب قل بزنه ولی حواست باشه نسوزه وقتی خوب آبش غلیظ شد بعد خاموشش کن.

عزیزم انبه پیش شما کیلویی چقد؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز