2777
2789

من خودم دوبار برام پیش اومده :ی بار با پسر داییم سر اینکه دست نزنه به وسایلم دعوام شد (حالا منم ی ادم خجالتی و مودبم تو فامیل 🤦🏻‍♀️😁) گفتم دست نزن هرچیو ک نباید امتحان کنی ک ..گریه اش گرفت گرخیذه بودم بهش گفتم بیا بگیرش بابا غلط کردم دیگه نمیگرفت رفت پیش مامانش  ،مامانش گفت چیشده عزیزم چرا گریه میکنی گفت این جلو من گوزید 😐😐😐 

فکررر کن جلو همه دایی ها زنذایی ها مامانبزرگ و... شرفم رفت ب باد پسره ی دروغگو 😂🤦🏻‍♀️

اصلا نمیدونسم باید چی بگم میگفتم دروغ میکه همه ام میخندیدن 😑😑

وااااای من بودم غش میکردم از خجالت😂😂😕😕

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسر خالم کلاس بنجمه بعد خیلی فوضوله یبار من تو گوشیم بودم سرشو کرد تو گوشیه من بعد من یه حرف خیلی بیتربیتی به دوستم داشتم میزدم این خوند به همه گفت جلو همه

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.

داییم تره باری داره بعد رفتن خونه دوستش مهمونی پسرش یه موز برداشته میگه اینا چی ان من تا حالا از اینا نخوردم 

حالا زن داییمم هر چی میگف اریا عزیزم این موزه هر روز میخوری که پسره قسم میخورد نه من تا حالا از اینا نخوردم😂😂😂

داییم تره باری داره بعد رفتن خونه دوستش مهمونی پسرش یه موز برداشته میگه اینا چی ان من تا حالا از این ...

واااایییی😂😂😂من اینو میکشتم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

من چندبار تا حالا گفتم اینارو

پسرم وقتی ناراحت میشد میدوید میومد شلوار منو از پام میکشید پایین😐.اگه شلوار راحتی پام بود حیثیت برام نمیموند.یه شب خونه بابام همه دور تا دور نشسته بودن منم اون وسط ایستاده بود اینم دوید اومد شلوار منو تا زانو پایین کشید😫حالا ول نمیکرد همچنان گرفته بودش همه غش کردن از خنده منم همراه با خنده جیغ میکشیدم.

یبارم رفت تو یه پیج لباس زیر که فالو کرده بودم از عکسهای تنخورش که خیلی افتضاح بودن اسکرین شات گرفت و فرستاد برا پسردایی همسرم🤐اونم سریع سین کرد.یعنی اون شب تا صبح من از سردرد نخوابیدم