2777
2789
عنوان

اجازه میدین عزیزانتون در غیابتون خونتون رو قرض بگیرند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست
نه فقط برای مسافرت اونجا میریم و وسایلش نو نیستن و خیالم از بابت افراد خونواده راحته که کار ناپسندی ...

دقیقا من چون خونه اصلیم هست و وسایل و تماااام خونم نوسازه و تمیز، خون دل میشم. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
دلت خوشه ها خواهر.۵سال اول زندگیم در ماه یه هفته بیشتر تو خونه م نبودم اون ۳ هفته ش ..... خونه ی برا ...

وای چه بد.

آخه چرا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه وحشتناااک😓😓😓

بله خیلی وحشتناکه.۵سال مدام همین آشو همین کاسه بود.تا اینکه خونه زندگیمو جمع کردم بردم شهری که شوهرم کار میکنه.هیچ وقت برادرشوهرامو حلال نمیکنم.تازه ۲تاشون اینقد پروو هستن که از اون موقع باهام قهرن که چرا نزاشتم با دوست دختراشون بیشتر تو خونه م زندگی کنن.یکیشون۱سال تمام با دوست دخترش تو خونه م زندگی کرد که من اصلا خبر نداشتم.بکی دیگه شون هم ۳ماه با دوست دخترش که از ترکیه آورده بودش تو خونه م زتدگی کرد

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن ملک شخصی خودته کاملا حق داری ..اختیارش با خودته به کسی بدی یا نه

ممنون از دلگرمیتون. واقعا ممنونم🌹

راستش من مشهد هم که هستم، خانواده مامانم میخوان بیان، میگن تو با شوهرت بیا شهرستان که ما بیایم اونجا و راحت باشیم. 

بله خیلی وحشتناکه.۵سال مدام همین آشو همین کاسه بود.تا اینکه خونه زندگیمو جمع کردم بردم شهری که شوهرم ...

وای خدای من. 

این دیگه افتضاحه😓

خدا بهت صبر بده عزیزم

دستتون دردنکنهالهی ب حق حضرت زهراهرچی تودلت هست بهش برسی پیام کارمولایک کردین بعضیهاجوری برخوردمیکنن ...

اشکالی نداره دوست عزیز🌹

از من که کم نمیشه🌹

ان شاء الله خدا به زندگیتون برکت بده

وای چه بد. آخه چرا؟ 

شوهرم یه شهر دیگه کار میکرد در ماه یه هفته خونه میومد.اون ۳هفته که خونه نبود نمیزاشتن تنها بمونم تو خونه م میگفتن یا خونه بابات برو یا خونه پدر شوهر.۳هفته ی باقی مانده ی ماه رو برادرشوهرا کلید داشتن میرفتن

میدونن. واقعا هم حساسه.  میگن مردم دختر دارن ما هم دختر داریم.

خوب بگوچیکارکنم مگه دست خودمه ازخودم خونه بردم ودارم ...چن باری بگی وبگووقتی مااینجاییم بیاین به عنوان مهمون 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
خوب بگوچیکارکنم مگه دست خودمه ازخودم خونه بردم ودارم ...چن باری بگی وبگووقتی مااینجاییم بیاین به عنو ...

همیشه میگم قدمتون روی چشمم. بیاین که من دلم باز بشه. ولی 

خواهرم که متاهل هستش به مامانم میگه این نمیخواد بهت خونه قرض بده. فلانی برای مامانش اینکارارو میکنه و...  میگه وای اگه من دااااشتم، دنیا رو زیر پاتون میریختم. 

مامانمم آه بلند میکشه. 

همیشه میگم قدمتون روی چشمم. بیاین که من دلم باز بشه. ولی  خواهرم که متاهل هستش به مامانم میگه ...

بزاربگن چن باری میگن عادت میکنن بگوحرفشومیزنی وقتی داشته باشی جوری دودستی میچسبی بیاوببین خواهرهااینطورین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
بزاربگن چن باری میگن عادت میکنن بگوحرفشومیزنی وقتی داشته باشی جوری دودستی میچسبی بیاوببین خواهرهااین ...

عه یعنی شما ازین موارد مشابه خواهرم دیدید تابحال؟ 

داشتن که چی بگم. ماشالله خوبه دیگه. حتی بخاطر پررویی شوهرش، بارها به بابام ضرر مالی وارد کرده. 

ولی چون اوضاع مالیش شوهرم من بهتره، نمیتونم چیزی بگم. 

بلافاصله نفرین میکنه

عه یعنی شما ازین موارد مشابه خواهرم دیدید تابحال؟  داشتن که چی بگم. ماشالله خوبه دیگه. حتی بخا ...

خوب بکنن ازپدرشمانیست زحمت کشیده ب اونجارسیده خواهرهای من داراییهاشونوب رخم میکشن هیچوقت اه نمیکشم ومنم اینجابودم خونه مادرم که هستم تامادرم بودباپررویی تموم میومدم ومیخوردن ومیریختن میرفتن که تواینجچیکارمیکنی وبعنوان کنیزم میدین زایمان کردم همه گم شدن وقتی هم مادرم زنده بودته مونده غذاشونومیفرستادن که ماهاکم درآمدیم بخوریم و....مطمین باش اهشون ب جایی نمیرسه بگوهمه پدرومادروخواهرو...دارن منم توهم مث خودشون باش بخداکشیدم میگم

خوب بکنن ازپدرشمانیست زحمت کشیده ب اونجارسیده خواهرهای من داراییهاشونوب رخم میکشن هیچوقت اه نمیکشم و ...

وای الهی خدا بهت صبر بده دوست عزیز. 

واقعا ناراحت شدم. 

چجوری دلشون میاد اموالشون رو به رخ بکشن. 

ان شاء الله خدا اینقدر به زندگیت برکت بده که این روزهای تلخ فقططط روسیاهی بذاره واسشون🌹

ممنونم از همدردیت. چه دنیایی شده. فکر میکردم فقط من از خواهر میکشم. 

وای الهی خدا بهت صبر بده دوست عزیز.  واقعا ناراحت شدم.  چجوری دلشون میاد اموالشون رو به ...

نباباده روزتوبیمارستان تک وتنهاموندم برای ملاقاتمم نیومدن خواهردعاهاشون اثرنداره تااونجایی که میتونی وازدستت برمیاداحترام بزارولی لزخودگذشتگی نه من ب خودم ارزش ندادم هرکیومیبینم میگم ب خودتون هم ارزش بزارین

وای الهی خدا بهت صبر بده دوست عزیز.  واقعا ناراحت شدم.  چجوری دلشون میاد اموالشون رو به ...

ممنون عزیزم ازدعای خوبتون خداازدهنتون بشنوه