2777
2789
عنوان

اجازه میدین عزیزانتون در غیابتون خونتون رو قرض بگیرند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست
وای من همیشه خودمو سرزنش میکنم که چقدر فرزند و خواهر بدی هستم

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن ملک شخصی خودته کاملا حق داری ..اختیارش با خودته به کسی بدی یا نه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من اصلا خوشم نمیاد کلید خونم دست کسی به غیر از خودم و شوهرم باشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستتون دردنکنهالهی ب حق حضرت زهراهرچی تودلت هست بهش برسی پیام کارمولایک کردین بعضیهاجوری برخوردمیکنن میترسم بزارم بخداازسرناچاریه توبدوضعیتیم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
خونتون حالت مسافرتی داره یا نه خونه اصلی هست؟  اخه خونه اصلی برای من، قضیش فرق داره

نه فقط برای مسافرت اونجا میریم و وسایلش نو نیستن و خیالم از بابت افراد خونواده راحته که کار ناپسندی اونجا انجام نمیدن. ولی خونه اصلیم رو خیر دست کسی نمیدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دلت خوشه ها خواهر.۵سال اول زندگیم در ماه یه هفته بیشتر تو خونه م نبودم اون ۳ هفته ش ..... خونه ی برا ...

🥴🥴🥴🥴

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شاید بهتر باشه  برای  راحتی و آرامش خودتون  وسواس تون  درمان شه و اینکه &nbs ...

تقریبا مثل اول. 

اما متاسفانه داداشام نوجوون هستن و درب کابینت ها رو جلوی چشمم عین درب گاراژ باز و بسته میکنن. 

خواهرمم بچه کوچیک داره و موقع غذا خوردن فرشام لک میشه بخاطر دوتا فرزند کوچولوش. 

موکت اتاقم پرز بلنده و وقتی بعد خانواده مامانم میرم خونه، تمام موکت غرق موی بلند مشکی خواهرم هستش. 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

فکر کن خونه ی یه تازه عروس که هنوز خودش از جهیزیه ش استفاده نکرده هرچی لات و الوات و دختر خراب بودن تو خونه زندگیم رفتن.و حتی ۲موردشون چندین ماه تو خونه م زندگی کردن.دعوا راه انداختم آخرشم همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شد که حالا مگه چیه مگه خونه تو خوردن

فکر کن خونه ی یه تازه عروس که هنوز خودش از جهیزیه ش استفاده نکرده هرچی لات و الوات و دختر خراب بودن ...

وای چه وحشتناااک😓😓😓

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️