2777
2789
عنوان

کیا حاملگی خارج رحم داشتن کمک کنن

306 بازدید | 15 پست

من توی هفته ۵ یکبار فقط لک دیدم ۶ شب شیاف گذاشتم دیگه لک ندارم فقط درد شکم بعضیییی وقتا از هر دو طرف شکم یک طرف نیست. نیش میکشه میسوزه. قسمت های بالای تخمدان و رحمم توی شکم. بخاطر این ها خیلی استرس گرفتم ک خدایی نکرده خارج رحمی نباشه.

وقتی هم بلند میشم احساس سنگینی و فشار تو واژن میکنم کلن نمیتونم وایسم زیاد . ی هفتس فقط خوابیدم.

۷ هفته و ۵ روز نوبت سونو قلب دارم ولی میترسم تا اون موقع دیر بشه میخوام واژینال برم .

چیکار کنم؟😔

الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده

صبر کن ایشالا چیزی نیست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این علائم بدن یا نه. یا اینکه از استرس اینارو میگیرم😔 میترسم خیلی

الهی عزیزم چیزی نیست درکت میکنم منم اوایل بارداری فکرم همش منفی میشد انشالله یه نینی سالم میاد بغلت فقط به خدا توکل کن🌹

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
الهی عزیزم چیزی نیست درکت میکنم منم اوایل بارداری فکرم همش منفی میشد انشالله یه نینی سالم میاد بغلت ...

مرسی عزیزم برام دعا کن😔🙏🏻

مرسی عزیزم برام دعا کن😔🙏🏻

حتما دعا میکنم

منم هفته پنجم بودم لکه دیدم رفتم سونو ساک حاملگی نشون نداد رفتم ازمایش بتا مثبت نشون داد گفتن احتمالا خارج رحمی بعد 48ساعت رو دوباره ازمایش بتا دادم عددش اومده بود پایین،،فرداش لکه بینیم زیادشده ازدیروز پریود م بیشترشده فکر کنم دیگه سقط،شده😟

منم هفته پنجم بودم لکه دیدم رفتم سونو ساک حاملگی نشون نداد رفتم ازمایش بتا مثبت نشون داد گفتن احتمال ...

سونو معمولی انجام دادین یا واژینال؟

سوتوی،شکمی،،وازینال احتمالا باعث خونریزی،میشه صبر کن اگه لکه نداری سوخوی،شکمی،برو

همون میترسم برم بدتر لک ببینم.

الان اصلا لک ندارم.

من الان ۶ هفته و دو روزمه برم سونو شکمی ساک دیده میشه؟

منم هفته پنجم بودم لکه دیدم رفتم سونو ساک حاملگی نشون نداد رفتم ازمایش بتا مثبت نشون داد گفتن احتمال ...

شما درد هم داری؟ درد شکم؟

دکتر تایید کرد حاملگی خارج رحم رو؟

باید صبر کنی تو ۵ هفته چیزی معلوم نمیشه ک

شیاف نداد دکترت؟

شما درد هم داری؟ درد شکم؟ دکتر تایید کرد حاملگی خارج رحم رو؟ باید صبر کنی تو ۵ هفته چیزی معلوم نمی ...

اع کلی بینی داشتم اصلا قطع نمیشد،،اره کفت  احتمالا خارج رحمی،،دوباره ک ازمایش بتا داده بودم پایین بود یکم ک کار کردم دیدم خونریزی بیشتر شد مثله پریود شدم دیگه