2777
2789
عنوان

می‌شه بهم راهنمایی بدید؟؟

107 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان

من یه مرطوب‌کننده دور چشم می‌خوام که ایجاد حساسیت نکنه و درعین‌حال ساده هم باشه

ژل دور چشم راسن گرفتم اما خب اینم مثل آبه دیگه!

بهتر از این چیزی سراغ دارید؟

قیمتش هم بالا نباشه و همون خاصیت مرطوب‌کنندگی براش کافیه

قبلاً چند سال پیش فیس‌دوکس هم گرفتم اما چشمم می‌سوخت باهاش

مرسی ازتون

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

من اطلاعی ندارم ولی یه پیج دارم خودم همه لوازم هامو ازش سفارش میدم دوس داشتی بدم بهت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعی ندارم ولی یه پیج دارم خودم همه لوازم هامو ازش سفارش میدم دوس داشتی بدم بهت

اینستا ندارم عزیزم

مرسی ازت

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
دور چشم ووچه فکر کنم 120 باشه قیمتش 

ووچه؟ کجاییه؟ چند میل هست؟

ایرانیه ولی خیلی خوبه  فکر کنم 15 میل باشه

ممنونم عزیز دلم

لطف کردی ♥️