2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فقط ب عکس خود اسی رسیدم. 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
تاپیک  حذف شد مرسی  همگی

من عکس جاریتو ندیدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
اره پاک کرد ولی من هیچوقت نمیبخشمش که اعتماد به نفسمو صفر مرد 

گلم ھیچ کارخدابی حکمت نیس

شماالان ناراحتی ولی حکمتش اینہ ک زودترجاریتوشناختی

قبل ازاینکہ دیربشہ

واین عالیہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اره پاک کرد ولی من هیچوقت نمیبخشمش که اعتماد به نفسمو صفر مرد 

براچی انقدر در مقابلش ضعف نشون میدی ؟

کاملا مشخص بود از قصد و برنامه شده با دوستاش هماهنگ کرده بوده حرص تورو در بیاره ! که متاسفانه تو و شوهرت با عکس العمل نشون دادنتون کاملا به این نیت و هدفش رسوندینش و دلشو حسابی خنک کردید !

انقدرم بدبخته که اولش دیده تو هیچ حرکتی نکردی خودش اومده اسکرین دوستاشو برات فرستاده که حرصتو در بیاره ! کاش همینجوری باز سگ محلش میکردید که نتونه به هدفش برسه و بسوزه ! 

کاش شوهرت جا اینکه بهش بره بگه پاکش کنه زیر عکست کلی قربون صدقه خوشگلیت میرفت تهشم میگفت درد و بلات بخوره تو سر هرچی حسود و بدخواهته 

خدا حواسش به من هست ❤
براچی انقدر در مقابلش ضعف نشون میدی ؟ کاملا مشخص بود از قصد و برنامه شده با دوستاش هماهنگ کرده بوده ...

منم قصدم این بود  هر چی میگفت میگفت مهم نیس  بهش  ولی شوهرم دیده بود  ناراحت شدم  گریه کردم  دعواش  کرده  بود 

منم قصدم این بود  هر چی میگفت میگفت مهم نیس  بهش  ولی شوهرم دیده بود  ناراحت شدم ...

عزیزم گریه براچی ؟ حرفهایی که از رو نقشه و قصد و غرض زده میشه فقط به قصد دل شکوندنو ناراحت کردنه معلومه که واقعی نیستن ، حالا اون با نقشه اومده جلو تو چرا باورت شده و به خودت گرفتی ؟ 

واقعا جاریت خیلی بی پرستیژه که با همچین دوستای بی چاک و دهنو گوه خور و عوضی ای میگرده ، کاش پستشو پاک نمیکرد که بقیه هم ببینن دوستا و آدمای اطرافی که باهاشون میگرده چقدر داغونن 

خدا حواسش به من هست ❤