2777
2789

هفت ساله ازدواج کردم ماشین زیر پام هست ولی جایی بخوام تنهایی یا با کسی برم باید قبلش هماهنگ کنم یعنی نمیشه بگم من میخوام برم فلان جا باید ازش بپرسم میشه برم بعد حالا آقا ناز نکنه اجازه بده معمولا هم اجازه میده ولی من اذیت میشم مثه بچه ها بخوام دنبال اجازه باشم. هرجایی برم باید شام و ناهارم حاضر باشه از در که تو میاد مگر اینکه سالی شیش هفت بار درک کنه و بگه اشکال نداره. شبها دائم میگه چرا دیر میخوابی گوشی رو بزار کنار چشات خسته میشه استراحت کن. مجردی دو سه روزه هم با خواهرام میتونم برم خونه ویلایی بابام اینا ولی با رد کردن مراحل اجازه😐 و خیلی چیزای دیگه. حالا شما بگین من انتظاراتم زیاده یا شوهرای شمام معمولا اینطورن؟ فقط محض درد و دل و فکر خیال💔

محض درد و دل تاپیک منو بخون دودستی به شوهرت بچسب😐😐😐

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاهر ولله که شوهر خوبی داری منیکی باید هفت خان رستمو بگزرونم تا جایی برم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خودمم درک نمیکنه انگار دلش میخواد مرد سالار باشه ولی من همچین زنی نیستم و نبودم

تنها راهش اینه ک خیلی جدی باهاش حرف بزنی

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم