من پارسال سقط داشتم ک این ماه شش ماه میگذره ازکورتاژم ،،،میبینم امروز زنگ زده میگه شش ماه گذشته اقدام نکردی گفتم نه گف من ک این ماه اقدام کردم رفتم امپول زدم فک کنم حاملم حالت تهوع دارم بالا میارم،،بچها اون سه تا بچه داره این چارمی میشه ،فک کرده من بعد شش ماه اقدام میکنم سریع رفته دکتر امپول اینا زده اقدام کرده،برای بچه قبلیمم همین کارو کرد،دوتا بچه داشت بچه دومش دوسالش نشده بود تا فهمید حامله م ماه بعدش گف منم حاملم تفاوت سنی بچهامون دوماهه،،،امشب با یه غرور و تکبری باهام حرف زد احساس کردم داره خردم میکنه،ازسرشب اشکام بی اختیار میریزه بخدا حسودی نمیکنم ولی دلم خیلی براخودم سوخت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودشونم ۴ تا اونقد وضع مالیشون خوب هست ک لز پسشون بربیان یا فقط در حد زخم زبون زد و زارتان زورتانن؟
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
دلتون برا چیا میسوزه طرف اومد جلو من برا بچش اسپند دود میکرد میگف عه همین نیم سات پیش خوب بودا همین الان یهویی مریض شد ...اینکارشم بار اولش نبود ولی من ب پمم نگرفتم مهم نیس که
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
خیلی خداروشکر کن که یه بچه سالم داری بیخیالش باش من که ندارم جاریمم برای سومی اقدامه ولی به مشکل خورده ما پیش کسی نگفتیم که اقدام کردیم و نمیشه به همه گفتیم شوهرم فعلا دوست نداره اونروز میگفت شوهرمن چون زن و زندگیشو دوست داره بچه هم دوست داره ولی اونایی که شوهرشون بچه دوست نداره. چون زنشو دوست نداره روانیم کرده دوساله مریض شدم از نیش زبونش چکار کنم وقتی خدا نمیده. بخدا بسپار ارزش نداره خودتو مریض کنی. از من گفتن💖
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
بعد باز موقعی ای ک نوزاد داشتم هی میومد داستان اونایی ک نوزاداشون ناخواسته ازپیششون مرده برام میگف بعد میگف اینجوری شیر ندی میمیره اونجوری نکنی میمیره بی شرف😔 اینقد ازاین داستانای مرگ نوزادا گفته بود یه روز بچم خواب برد نوزاد چن روزه داشت اروم نفس میکشید من متوجه نشدم یهو جیغ بلندی کشیدم،،،چقد شوهرم دعوام کرد ک چرااینجوری کردم،،
بعد باز موقعی ای ک نوزاد داشتم هی میومد داستان اونایی ک نوزاداشون ناخواسته ازپیششون مرده برام میگف ب ...
میخاد دیوونت کنه بعد هم نمیگه من اینکارارو کردم فکر کن یه الاغ داره حرف میزنه همین
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
سربارداری دومم ک سقط شد ازدست حرفاش حتی ب خانواده خودمم نگفتم ک ب گوشش نرسه و باز با حرفاش روان منو بهم نریزه بیاد بگه سقط میشه سقط میشه میمیره ولی متاسفانه توچارماه رشد بچم متوقف شد اونام ازذقشون این ک بهشون نگفته بودن بدتر نمک روزخمم پاشیدن،نیشخند میزدن