2777
2789
عنوان

کی حس بویایی و چشایی تون برگشت؟؟؟

2842 بازدید | 22 پست

من الان یه هفته س بویاییم صفر صفر شده ولی چشاییم یه کم بهتر شده چکار کنم بویاییم برگرده یعتی دیروز سبزی قورمه سرخ کردم انگار نه انگار هیچی حتی بوی وایتکس و هم اصلا ولی باز چشاییم بهتره یه کم شیرینی و شوری و میفهمم،توروخدا اگه راه حلی هست بگین قبلا بویاییم خیلی زیاد بود

کرونا گرفتی؟

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین کرونا باید دوره ش بگذره.. من بعد از سه هفته بویایی چشایی م برگشت

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

برا من ۳ روزه برگشت اما نمیدونی چه بلایی الان سرم اومده😑

از دو ماه بعد خوب شدن همه علائمم که فکر میکردم از کرونا خلاص شدم یهو بوهای عجیب حس کردم. حالم حتی از بوی عطر و شامپو و مزه سیب زمینی بهم میخورد

ویتامین ا و دی بخور و بینیتو با ویتامین آ چرب کن حتما و از همه مهمتر تمرینای حس بویایی رو انجام بده ایشالا مثل من نشی. من این کارا رو که کردم بهتر شدم ۹ ماه پیش گرفته بودم

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
تمرینا چجوریه؟

سه تا چیز که بوی شدید داره بریز توی سه تا ظرف، مثلا دارچین و قهوه و گل محمدی. یکیش رو ۱۵ ثانیه بو کن یک دقیقه چیزی رو بو نکن بعد اون یکی رو ۱۵ ثانیه بو کن. برا سومی هم همین کارو کن. ۴ بار در روز این کارو انجام بده. من بعد دو ماه خیلییی حس بویایی و چشاییم بهتر شد

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
الان مثل سابق شدین میترسم عوارضش سالها باهام باشه

اره خداروشکر من تنها مشکلم همین بویایی چشایی بود که بعد از سه هفته برگشت..

احساس میکنم دیگه هیچ وقت برنمیگرده😔خیلی بده

چرا برمیگرده قوی باش 💪