2777
2789

فقط تو رو خدا بیمارستان بستریش نکنبد.تو خونه مایعات.سوپ اب هویج اب سیرابی عصاره ماهیچه 

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پس میگن مدارس و دانشگاهها واسه پاییز باز میشه؟ پدر شما واکسن نزده یکی دیگه میگه مادرم نزده یکی میگه مادر بزرگ و پدر بزرگم نزده پس به کی زدن؟ چطور میخوان مدارس و دانشگاهها رو باز کنن؟ وای از این دولت وای. 

سلام  عزیزم اول  از همه اصلا استرس نداشته باشه داروی امام کاظم سه روز پشت سر هم بخوره .مایعات خیییلییی زیاد اب هویج و اب سیب.دمنوش نعنا با اب نخود ریه رو باز سازی میکنه استراحت خیلی زیاد داشته باشه.بخور نعنا هم خیلی خوبه.ی قطره هم هست ب اسم سینا ۱۹ من تعریف شو زیاد شنیدم ک درگیری ریه ۷۵ درصدم خوب کرده ولی خودم استفاده نکردم .بعد اب ولرم با عسل و ابلیموی تازه ام خیلی خوبه هر دوساعت یک بلر بخوره

گلم ببر دکتر اگه اکسیژنش خوب باشه بستری نمیکنن دارو میدن اوه لازم بود ب دکتر اعتماد کنید بستری کنید 

مادرشوهر من 35 درصد درگیر بود بستری شد ولی پدرشوهرم موند خونه پدر خودمم 60 70 درگیر بود بستری شد و الحمدلله خوب شد 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

ماهیچه یوپ ابمیوه اب هویج و اب سیب طبیعی 

دمنوش بابونه اسطوخودوس و نعنا و اویشن 

و دکتر 

مدام اکسیژن خونشو چک کنیو 

نترسید

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

عزیزم من زیاد اطلاعات ندارم 

فقط شنیدم هندونه خیییییلی بده هاااا ندین به بابا 

ولی در عوض ویتامین اینا زیاد استفاده کنه زیر نظر پزشک و ببینین یوقت ویتامین دی پایین نباشه 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

اگه کمبود ویتامین دی داره روزانه دوز هزار بهش بدین

مکمل زینک برای تقویت سیستم ایمنی

روزی یک عدد قرص ویتامین سی

لبنیات پروبیوتیک

مایعات و سوپ فراوان

درصورت کاهش پتاسیم خون آب گوجه فرنگی یا کیوی له شده مصرف بشه 

و ...

مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.( رژیم تناسب وزن بزرگسالان و کودکان،رشد قدی کودکان،رژیم ورزشکاران،بیماری های مزمن مثل دیابت)

خواهرم هم ۳۰درصد درگیر بود فشارش میرفت بالا هی سرفه میکرد خیلی شدید

حرف نزنه 

ایتراحت مطلق کنه یعنی فقط برای دستشویی بلند شه وغذا بعد بخوابه 

آب هویچ.آب سیب .یک لیوان 

دمنوش ها ۲تا ۳لیوان درروز 

مدام دکتر بردن و چک کردن اکسیژن خونش 

دکتر ببر داروهای روعوض کنه چون هرهفته داروها فرق داره یا هرروز 

غذاهای پرانرژی و مقوی 

به جز لبنیات 

مکمل ویتامین سی ۱۰۰۰