2777
2789
عنوان

کمککککک بیایید

72 بازدید | 7 پست

شیاف واژینال رو چطوری باید استفاده کرد ؟ داروخانه بهم داده اما اپلیکاتور نداره چطوری باید استفاده بشه ؟ چند ساعت بعد از آمپول اچ سی جی باید اقدام کرد ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

فقط با اپلیکاتور میشه باید بری بخری

پس چرا داروخانه نداد شیاف پروژسترون بود 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینهمه تو سایت مشکل باروری دارن شیاف پروژسترون استفاده نکردن ؟

عزیزم اچ سی چی رو یادمه که ۳۶ ساعت بعد از تزریق تخمک و آزاد میکرد شیافم با دست بده داخل پاهتو حالت د ...

پس نیاز به اپلیکاتور نداره فکر کردم داروخانه یادش رفته اپلیکاتور بده ؟ اچ سی جی هم گفته زدی بعد از چندساعت اقدام کن بعد از اقدام شیاف بزار شماهم همینطور بود نحوه مصرفتون ؟