شیاف واژینال رو چطوری باید استفاده کرد ؟ داروخانه بهم داده اما اپلیکاتور نداره چطوری باید استفاده بشه ؟ چند ساعت بعد از آمپول اچ سی جی باید اقدام کرد ؟
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
یعنی اینهمه تو سایت مشکل باروری دارن شیاف پروژسترون استفاده نکردن ؟
عزیزم اچ سی چی رو یادمه که ۳۶ ساعت بعد از تزریق تخمک و آزاد میکرد شیافم با دست بده داخل پاهتو حالت د ...
پس نیاز به اپلیکاتور نداره فکر کردم داروخانه یادش رفته اپلیکاتور بده ؟ اچ سی جی هم گفته زدی بعد از چندساعت اقدام کن بعد از اقدام شیاف بزار شماهم همینطور بود نحوه مصرفتون ؟