2777
2789
عنوان

کراش اعظم

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 62 پست
من از رو قیافه میشناسم ببین بیشتر این ادمای معروف یه بیج خصوصی دارن اگه بتونی اونو بیدا کنی کارت خیل ...

چجوری؟

جدی میگی واقعا؟😂ولی خب من خودم اهل دوستی نیستم اصلا تا حالا هیچ وق با کسی رل و اینا نبودم فقط اهل کراشم تا دلت بخواد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم۱۸/۵البته تقریبا همسنیم

همزادمی که😂

رشتت چیه دختر

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
چجوری؟ جدی میگی واقعا؟😂ولی خب من خودم اهل دوستی نیستم اصلا تا حالا هیچ وق با کسی رل و اینا نبودم ف ...

اونام نمیان رل بزننکه فقط اگه خوشگل و خوش هیکل اینا باشی میتونی چند باری باهاشون بری بیرون این داستانا بعد نکته مهم اینکه اصلا نباید فکر کنن تو روشون کراشی من خودم یه بار با یکی حرف میزدم طرف خیلیی معروف بود من یه جوری برخورد میکردم انگار نمیشناسمش   

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
ار😂 رشتم تجربیه دختر😂شما چی؟

دهنت سرویس منم که رشتم همونه که

امسال کنکور داری؟

من ۴۰۱ دارم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اونام نمیان رل بزننکه فقط اگه خوشگل و خوش هیکل اینا باشی میتونی چند باری باهاشون بری بیرون این داستا ...

نهههههه نمیشههههه والا مشکل اینه اهلش نیستم ولی خب عاشقشم😭بمیرمم حتی باهاش نمیرم بیرون😂دردم بی درمونه خواهر😂

تو هم بلدیاااا

نهههههه نمیشههههه والا مشکل اینه اهلش نیستم ولی خب عاشقشم😭بمیرمم حتی باهاش نمیرم بیرون😂دردم بی درم ...

خوب توامم معلوم نیست خودت چی میخوای   من از خدامه یه بار با روزبه برم بیرونن حیف همسن مامانمه حیف زن داره  تو نی نی سایت نمیشه گفت ولی یه دفتر خاطره دارم ازشون با کلی اسکرین شات و عکس  

خوب توامم معلوم نیست خودت چی میخوای   من از خدامه یه بار با روزبه برم بیرونن حیف همسن مامانمه ...

اره کلو شدم😭😂میگم که دردم درد بی درمونه کلا منگلم دوس ندارم با هیچ پسری در ارتباط باشم.....😂

رد.دادی# خواهر بخدا خل شدیم دیگه😂

اره کلو شدم😭😂میگم که دردم درد بی درمونه کلا منگلم دوس ندارم با هیچ پسری در ارتباط باشم.....😂 رد ...

بخدا با بیست سال سن خجالتم نمیکشممم