2777
2789
عنوان

کدوم مارک یخچال خوبه

103 بازدید | 10 پست

بین برندهای اسنوا، جی پلاس و دوو کدوم بهتره؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنوا من سایدش داذم خوبه

ولی یه مدل از این بالا پایینیاش دوتا از اقوام گرفتن خیلی خراب میشد

من و خواهرم سایدش داریم خوبه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

یخچال و فریزر ال جی دارم خودم میخوام ساید بخرم.

از ال جی کاملا راضی هستم صبح تا شب پسرم مثل اسباب بازی با یخچال و ماشین لباسشویی بازی میکنه مارک ماشین هم ال جی هستش.

صبح تا شب مرتب دره یخچال و باز بسته میکنه تو این ۸سال یکبارم خراب نشده ولی خب الان قیمت سایدش بالاست

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
فقط سامسونگ 

من ماشین لباسشویی و یخچالش رو دارم ۸ساله کار میکنه پسرمم مثل اسباب بازی باهاش بازی میکنه یکبارم خراب نشده ولی قیمت سلید ال جی بالاست فکر کنم.