2777
2789

من براساس اولین روز آخرین پریودیم تو هشت هفته رفتم سونو گفت نه جنین نه کیسه زرده نیست ساک بارداری هم 17میلی متره و تو سونو سن بارداری رو شش هفته اعلام کردتمام علاعم بارداری رو دارم خستگی تهوع ضعف معدم به هم ریختس گفت برو دو هفته دیگه بیا تا قطعی ش رو بگم به نظرتون پوچه یا زود رفتم ?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت تجربه داری یا از کسی شنیده باشی

من خودم نفهمیدم کی حامله شدم.ولی میدونم لقاح دیر انجام میشه دکتر زنان همیشه با اخرین پریودی حساب میکنن که جلوتر از خود سونو گرافی میشه بعدش اگه ۸هفته میشدی و پوچ بود خود به خود سقط میشد

من نمیدونم زود رفتی یانه ،فقط من خودم ۷ هفته بودم رفتم سونو همون ساک هم حتی نبود  دوهفته بعدش ...

جالب بود همچین چیزی نشنیده بودم اونوقت سن سونو برات چن زده بود 

جالب بود همچین چیزی نشنیده بودم اونوقت سن سونو برات چن زده بود 

۹ هفته رفتم گفت ۸ هفته ای،توهم استرس نداشته باش ،بعضی وقت ها رشد جنین اوایل کمه ولی به مرور به حالت عادی میرسه

زنداداش منم همینطوری بود ساکش خییلی کوچیک بود و به زور دیده میشد خیلی امیدی بهش نبود ولی به مرور خوب شد الان دخترش ۶ ماهشه😍

۹ هفته رفتم گفت ۸ هفته ای،توهم استرس نداشته باش ،بعضی وقت ها رشد جنین اوایل کمه ولی به مرور به حالت ...

مرسی عزیزم واله منم بارداریم ناخواسته بود ولی الان که اینهمه تهوع و حال بد رو تحمل کردم میگم خدا کنه پوچ نباشه..